KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Siyaset

AK Parti mitinginde kaç kişi vardı?

AK Parti mitinginde kaç kişi vardı?

9 Ekim 2015 Saat: 16:08
AK Parti mitinginde kaç kişi vardı?
AK Parti mitinginde kaç kişi vardı?
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

AK Parti mitinginde kaç kişi vardı?
Metronom Haber Merkezi

Dün yapılan AK parti mitingiyle ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ açıklama yaptı. Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son karizmatik lider olduğunu belirterek, “Karizma dönemleri bitti. Karizmatik lider Recep Tayyip Erdoğan’dı. Son karizma, son Mohikan Recep Tayyip Erdoğan’dı” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Havuzlu Çarşı esnafına yaptığı ziyarette Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dün Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda yaklaşık 50 bin kişinin takip ettiği mitingini değerlendirdi.

Özdağ, Türk siyasi tarihinin birçok lider ve mitinge şahitlik ettiğini kaydederek, “2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan bir parti kurdu. Birileri ‘Muhtar bile olamaz’ diyorlardı. Ama milletin oylarıyla ilk defa olarak da köşke çıktı, cumhurbaşkanı oldu. Bu meydanlar çok miting gördü. Menderes’i gördü, Demirel’i gördü, Erbakan’ı gördü, Türkeş’i gördü, Ecevit’i gördü, Özal’ı gördü bu Meydanlar. Çiller’i gördü bu meydanlar. Mutlaka ki hepsinin bu memlekete hizmeti oldu. Bu meydanlarda teveccüh de gördüler ama Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan sonraki en büyük mitingdi bu miting. Yaklaşık 50 bin kişi vardı o meydanda. Yollar doluydu. Ta ki tren İstasyonundan Cumhuriyet Meydanına, meydandan Kuyumcular Çarşısına kadar Sayın Başbakanımıza çok büyük bir teveccüh vardı. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra Ahmet Davutoğlu Genel Başkan ve Başbakan oldu. Bilge bir insan. Ahlaklı bir adım. Eli ve nasiyesi temiz birisi. Allah nasip ederse Türkiye’ye çok büyük hizmetler yapacak inşallah” dedi.

KARİZMA DÖNEMİ BİTTİ

“Karizma dönemleri bitti” diyen Özdağ şunları söyledi: “Karizmatik lider Recep Tayyip Erdoğan’dı. Son karizmaydı. Ondan önce Menderes vardı, Özal vardı, Türkeş vardı, Erbakan bunlar karizmatik liderlerdi. Ama son karizma, son Mohikan Recep Tayyip Erdoğan’dı. Şimdi ise daha çok kurumsal kimliğiyle ön plana çıkan bir AK Parti ve orada bir bilge adam. Aynen Aliya İzzetbegoviç’e, İngiltere’nin ve Amerika’nın devlet başkanlarının söylemiş olduğu gibi, ‘Sizinle tanışmış olmak bizim için bir ayrıcalıktır’ ifadesini kullanıyorlar Aliya’ya. Aliya Bosna-Hersek’in küçük bir lideriydi ama bugün Türkiye’nin lideri Ahmet Davutoğlu. Dün de burada teşkilatlarımız, vatandaşlarımız çok büyük iltifat gösterdiler. Sayın Başbakanımız Davutoğlu, çok ciddi bir şekilde yapacaklarımız, seçim beyannamemizi anlattı. Giderken de İzmir’de aynı şekilde bir toplantımız vardı. Balkan ülkelerinden gelen milletvekilleri ve bakanlarla birlikte bir yemek yedik. Balkanlar’ın problemlerini konuştuk. Balkanlar bize evladı Fatihan olarak değerlendirdiğimiz bir yer. Orada giderken bana teşekkür etti. ‘Çok güzeldi, coşkuluydu, kalabalıktı, intizam güzeldi, nizam güzeldi, heyecan güzeldi’ dedi. ‘Efendim Manisa 2011 yılındaki heyecanını yakaladı. 2011’de 407 bin oy almıştık. Allah nasip ederse rekorumuzu kıracağız. 407 binin üzerine çıkacağız’ dedim. ‘İnşallah Selçuk Bey’ ifadesini kullandı.”

HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM

Özdağ yıllardır hayalini gerçekleştirdiği bir olayı da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Manisa mitinginde gerçekleştirdiğini belirterek, “Ben de orada Başbakanımızdan önce oradaki 50 bin kişiye hitap etmenin bahtiyarlığını yaşadım. Böyle bir hayalimde vardı. Hayal ederseniz gerçekleşiyor. Bunu da hayal etmiştim. Arınç’a gıpta ettim, Tanrıverdi’ye gıpta ettim. Orada bizden önce çıkıp konuşanlara gıpta etmiştim. Bende hasetlik yoktur, gıpta vardır. İslam’da bunu emreder zaten. Allah’a şükürler olsun o hayal ettiğim, arkadaşlarıma hep söylüyordum. Orada bir 5 dakika konuşsam ne güzel olur. Manisa’nın tamamına hitap ederiz. Televizyonlar gibi değil burası farklı bir şey. Dün de Manisalılar bize teveccüh ettiler. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Onlara layık olmaya çalışacağız. Bu heyecanı 1 Kasım’a kadar taşıyacağız ile teşkilatlarımız, vatandaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız olarak. Ardından da 1 Kasım akşamı Allah nasip ederse Muzaffer Beyle beraber, Doğan Göde ile Ömer Faruk Çelik ile Ahmet Tonguç’la Cumhuriyet Meydanında harmandalı oynayacağız” dedi.

kaynak: Manisahaberleri

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız