KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Akçay; Kalıcı Takım Olmak İçin Çok Çaba Harcıyoruz

Akçay; Kalıcı Takım Olmak İçin Çok Çaba Harcıyoruz

21 Ekim 2014 Saat: 13:19
Akçay; Kalıcı Takım Olmak İçin Çok Çaba Harcıyoruz
Akçay; Kalıcı Takım Olmak İçin Çok Çaba Harcıyoruz
DAYIOĞLU KASABI

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Akhisarlı yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda buluştu. Egea Restoran da basın mensupları ile bir araya gelen Mustafa Reşit Akçay’a menajeri Hayati Şen, İdari Menajer Ferdi Şindil, Medya Sorumlusu İsmail Aladağ, Akhisar Belediyespor yöneticileri Harun Eryüksel, İbrahim Evren Acar ve Süleyman İşçi eşlik etti.

Basın mensupları ile 6 haftalık sezonu değerlendiren Teknik Direktör Akçay; Akhisarlı yerel ve ulusal basın mensuplarının gerçekten işini yaptığı için teşekkür ettiğini ve yapıcı haberleri ile de takıma ışık tuttuğunu belirtti. Bu ligin kalıcı takımı olmak istediklerini yineleyen Akçay; “Bu ligin kalıcı takımı olmak için bizler tüm çabayı gösteriyoruz. Sanıyorum bu yılda bu ligde kaldığımız takdirde önümüzde ki yıllarla ilgili daha farklı planlamaların gerçekleşeceğini düşünüyorum. Kalıcı takım unvanını kazandıktan sonra yapılması gerekenleri bilen ve çok sağlıklı yol alan bir yönetim kuruluna sahibiz. Toplumun ve basının bize vermiş olduğu destekle kendimizi daha güvenli hissediyoruz. Çalışıp takdiri Allah’a bırakacağız” ifadelerini kullandı.

Yeşil-Siyahlılar bugün başlayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına yarın sabah idmanı ile devam edecek ve yarın (Çarşamba) saat 16.00’da havayolu ile İzmir’den Ankara’ya hareket edecek ve oradan da karayolu ile Karabük’de Bağlar Sarayı Otelinde konaklayacağı bildirildi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız