KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Akçay ve Baylan’dan Zehir Zemberek Açıklamalar

Akçay ve Baylan’dan Zehir Zemberek Açıklamalar

24 Ocak 2015 Saat: 17:40
Akçay ve Baylan’dan Zehir Zemberek Açıklamalar
Akçay ve Baylan’dan Zehir Zemberek Açıklamalar
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Milliyetçi Hareket Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan ve ekibi haftalık ziyaret programları kapsamında Üçpınar Mahallesi’ni ziyaret etti. Baylan: “Bu saatten sonra AKP’ye oy vermek demek yolsuzluğa ve hırsızlığa ortak olmak demektir” dedi.

Manisa’nın Yunusemre İlçesi Üçpınar Mahallesi’ne gerçekleşen ziyaret sırasında MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Palabıyık, Yunusemre İlçesi Ülkücü İşçiler Oda Başkanı Adem Balcı, MHP Yunusemre teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan Mahalle kahvehanesinde bir araya geldiği vatandaşların sorunlarını not ederek gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.

“HIRSIZLIĞA VE YOLSUZLUĞA ORTAK OLMAK DEMEKTİR”

Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinin en kötü zamanını yaşadığını kaydeden Başkan Baylan konuşmasında şunları kaydetti:” Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kötü zamanını yaşıyor ve bizlerde bu zamanın içindeyiz. 12 yıllık iktidar ülkemizi yaşanmaz hale getirdi ve ekonomimiz çatırdamakta. Hukuk ise çiğneniyor. Ülke toprakları bölücülere ile bölücülere peşkeş çekiliyor. Bu saatten sonra AKP’ye oy vermek demek yolsuzluğa ve hırsızlığa ortak olmak demektir.”

"7 HAZİRAN KURTULUŞ ZAFERİDİR"

Başkan Baylan 7 Haziran seçimlerinin kurtuluş zaferi olacağını belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti: “ Geçtiğimiz günlerde yapılan yüce divan oylaması göstermiştir ki AKP’li bütün il ve ilçe yöneticileri, milletvekilleri yolsuzluğa onay vermiştir. 7 Haziran seçimleri genel seçimin de dışında bir kurtuluş mücadelesidir. Türk Milleti 12 yıllık AKP iktidarın da adeta yolsuzluk hırsızlık usulsüz atamalar para sıfırlamalar ve yandaş zengin etmeler ile ilgili iğrenç senaryolarla karşı karşıya bırakılmıştır. Milliyetçi Ülkücü Hareket ilkeli dürüst siyaseti ve yetişmiş sağlam kadrolarıyla 7 Haziran seçimlerinde bu kötü gidişe dur diyecek ve iktidara yürüyecektir” ifadelerini kullandı.

“BU ÜLKENİN TAPUSUNU VERMEYİZ” MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Şu anda Türkiye'de 1-2 Milyon Suriyeli camilerin önünde dilencilik yapıyor. Bir hayalperest politika ile Türkiye’yi getirdiği nokta bu. 2014 yılı bütçesine 4 Milyon Suriyeli’nin maliyeti 10 Milyar dolardır.Hükümetin bu yanlış politikaları Türkiye’yi Allah korusun bir Suriye libya ve Irak’a doğru götürüyor. Devletimiz ordumuz polisimiz olmazsa ayak altında eziliriz, Suriyelisi Iraklısı darda kalınca göçeceği bir Türkiye var hatta Afganistan’dan bile gelen var. Bulgaristan zulm etti, biz soydaşlarımızı aldık ama Türkiye olarak biz onların durumuna düşersek bir kişi bile etrafımızda bize kucak açacak ülke yok. Bizi vatanımızdan kovmak istiyolar. Bunu bilen dillendiren vatandaşı uyandıran Milliyetçi Hareket Partisidir.Miiletimiz bizim sesimizi feryadımızı duysun istiyoruz. Biz sizler için varız bu nedenle hepimize düşen görev. Herkesi uyarıp önümüzdeki seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’ne sahip çıkmak ve bu iktidarıda İktidardan indirmek gerekmektedir. Çünkü bunlar 12 senedir 3 genel seçimi kazana kazana artık bunlar bu ülkenin tapusunu aldık demeye başladılar. Biz bunlara bu ülkenin tapusunun öyle kolay şekilde alınamayacağını göstermeliyiz” dedi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi












 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız