KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Akgiad, Büyükşehir Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti

Akgiad, Büyükşehir Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti

25 Ağustos 2014 Saat: 16:13
Akgiad, Büyükşehir Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti
Akgiad, Büyükşehir Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Genç İş Adamları Derneği, Akhisar’da faaliyete başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Genç İş Adamları Derneği yönetimini ağırlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Akhisar’da Genç İş Adamları Derneğinin faaliyetlerini takip ettiklerini ifade ederek; “Manisa’da olduğu gibi Akhisar’da da iş adamları ile başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere birçok ortak çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Akhisar’a faydalı olacak her türlü faaliyetin içinde olmak için gayret gösteriyoruz. Kendileri yeni bir yönetim genç ve dinamik bir ekip kurdular, bunun Akhisar’a daha fazla fayda sağlayacağına inanıyoruz. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Kalabalık bir yönetim kurulu ile ziyareti gerçekleştiren Akhisar Genç İş Adamları Derneği Başkanı Özkan Kalın, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri’yi de AKGİAD derneğine üye yaparak, çiçek takdiminde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinasyon Merkezinin hayırlı olmasını temenni eden AKGİAD Başkanı Kalın; “Bizler Akhisar’da genç ve dinamik bir ekip olarak her türlü faydalı etkinliğin içinde olmak için gayret gösteriyoruz. Geçtiğimiz aylarda yaptığımız genel kurul ile Akhisar Genç İş Adamları yönetimini gençleştirerek derneğimize ivme kazandırdık. Bugün burada Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, Koordinatör Doğan beyi ziyaret ettik. Kendisini de derneğimize üye yaptık. Bundan sonraki faaliyetlerimizde kendileri de yanımızda olacağından dolayı mutluyuz.” Diye ifade etti.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız