KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

AKGİAD Geleneksel Balo Yemeği

Akhisar'da 2000 yılında kurulan Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) geleneksel hale getirdiği 2016 yılı Balo yemeği seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleştirdi

24 Ekim 2016 Saat: 09:41
AKGİAD Geleneksel Balo Yemeği
AKGİAD Geleneksel Balo Yemeği
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

AKGİAD Geleneksel Balo Yemeği

Haber Merkezi - MHA

Akhisar'da 2000 yılında kurulan Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) geleneksel hale getirdiği 2016 yılı Balo yemeği seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleştirdi. Geceye katılan davetli misafirler Coşkun Sabah'ı söylediği bir birinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendiler.        

Akhisar Genç İş Adamları Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği kuruluşunun 16. yıl balo yemeğine yönetim kurulu üyeleri, üyeler ve iş adamları katıldı. AKGİAD Başkanı Özkan Kalın, gecede sahne alan Coşkun Sabah'a çiçek verirken, Başkan yardımcısı Bilal Özükırmızı arkasında 45 numara ve Coşkun Sabah, yazılı Akhisar Belediyespor formasını hediye etti.

Arkasında 45 numara ve isminin yazılı Yeşil Siyahlı formayı hediye alan Coşkun Sabah;" böyle güzel güzide bir kulüp olan Akhisar Belediyespor'un forması hediye olarak almam beni çok mutlu etti. Türkiye'nin sempati ile baktığı ve çok sevdiğine inandığım kulüp olan Akhisar Belediyespor'u Spor Toto Süper Lig'de başarılar diliyorum. Hocalar gelip gidiyorlar. Hangi hoca, hangi topçu gelirse gelsin sirkülâsyona uyuyor ama Akhisar’ın sempatikliği eksilmiyor. Her zaman Türkiye’de sevilen ve sempatik bir kulüp. Yürekten kutluyorum" dedi.

Gecede konuşan AKGİAD Başkanı Özkan Kalın;" Coşkun Sabah'ın Akhisar'a gelmesini sağlayan Akhisar Life Dergisi Arzu Budak, MT Organizasyon Semih Barışık, gecenin yemekli organizasyonunu düzenleyen Topi Kardeşler ailesine, Akhisarlı Müzisyen Levent Özdamla, Ulaşımda Kuzeylem Filo Araç kiralama şirketi Tarık Akın ve Sevilay ve Tolga Çoban'a (By Sevilay'a ) teşekkür ediyorum. AKGİAD kurulduğu günden bu yana yüzlerce üyesi ve üyelerimizin yanında çalışan binlerce arkadaşıyla beraber Akhisar ekonomisine katkı sağlamıştır ve katkı sağlamaya devam edecektir. Akhisar Genç İş Adamları Derneği olarak ortak amacımız sosyal kültürel ve ekonomik olarak Akhisar’ı ileriye götürmektir. Bu yemeği her yıl geleneksel olarak, üyelerimiz ve iş adamları ile Birlik ve beraberliğimizi arttırmak adına yapıyoruz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız