KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Akhisar 3 Gün Boyunca Eğlenceye Doydu

Akhisar 3 Gün Boyunca Eğlenceye Doydu

7 Şubat 2016 Saat: 15:47
Akhisar 3 Gün Boyunca Eğlenceye Doydu
Akhisar 3 Gün Boyunca Eğlenceye Doydu
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisar 3 Gün Boyunca Eğlenceye Doydu

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Radyo Metronom Yay. A.Ş., Metronom Haber – Reklam Ajansı öncülüğünde ve Suyolcu Otomotiv, Erdemli Soğutma, Bakır Ticaret, Dayıoğlu Kasabı, Karabulut Yapı Market, Komagene Akhisar, Denizli Cam Balkon Sistemleri, Akhisar Motor Kuba Showroom ve  Ayyıldız Gsm sponsorluğunda Akhisarlılar ile buluşan Merdivertan Sahne sanatlarının Tiyatral Sirk ve Animasyon gösterileri Akhisar’ı coşturdu.

4-5 ve 6 Şubat tarihlerinde Akhisar Novada Outlet’te izleyici ile buluşan Merdivertan Sahne Sanatlarının gösterisine ilgi yoğun oldu. Merdivertan Sahne Sanatları ekibi Akhisar’da özellikle kış ayında bu kadar yoğun ilgi gördükleri için memnuniyetlerini dile getirdi. Ankara ve diğer bir çok İlde etkinliklerde yer aldıklarını ifade eden Merdivertan Sahne Sanatları Kurucusu Ertan Yılmaz, “Umarım yeniden Akhisarlılar ile buluşuruz. Buradaki atmosfer ve katılım bizleri çok memnun etti. İşimizi keyifle yaptık, Metronom Radyo Yayıncılığa’da bizlere gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz. Gösterimize Sponsor olan Firmalarımızda sağolsunlar bizlere inanıp güvendikleri için” dedi.

Radyo Metronom ve Metronom Haber Ajansı Genel Yayın Koordinatörü Emrah Düztaş, Akhisar’da artık daha sık etkinliklere imza atacaklarını ifade ederek, “ bu etkinlikler genel olarak arz-talep meselesidir. Halkımız bize sürekli olarak görüşlerini bildiriyorlar. Radyo Metronom A.Ş. olarak yayın akışımıza yansıtıyoruz önerileri ancak sosyal ve kültürel etkinlikler ile ilgili son dönemde artan isteklerin başında bu etkinlik vardı. Umarım Halkı memnun edebilmişizdir. Katılımdan bunu anlasak ta bizimle yine istek öneri ve şikayetlerini paylaşabilirler. Daha güzel etkinlikler için çalışacağız ve elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz. Merdivertan Sahne Sanatlarına çok teşekkür ederiz burada bizleri yanıltmadılar, gerçekten çok profesyonel bir ekip ve umarım başarıları daim olur.” Dedi.

Gösteri boyunca alkış alan Ekip, gösteri sonunda yine çocuklara balon dağıtarak çocukların gönlünü ayrıca fethetmiş oldu. Merdivertan Sahne Sanatları ekibinin ÇUKU’su Palyaço ile fotoğraf çektirmek için çocuklar adeta sıraya girdi. Kendilerine gösterilerin ilgi karşısında oldukça memnun görünen ekip, sonraki gün gerçekleştirecekleri etkinlik için gece saatlerinde Ankara’ya yola çıktı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız