KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Ekonomi

Akhisar’a 2015 Yılında 3 Milyon TL’lik Yatırım Yapıldı

Akhisar’a 2015 Yılında 3 Milyon TL’lik Yatırım Yapıldı

8 Ocak 2016 Saat: 14:14
Akhisar’a 2015 Yılında 3 Milyon TL’lik Yatırım Yapıldı
Akhisar’a 2015 Yılında 3 Milyon TL’lik Yatırım Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisar’a 2015 Yılında 3 Milyon TL’lik Yatırım Yapıldı

Akhisar Metronom Haber Ajansı-MHA

Akhisar yerel basın mensupları Akhisar Haber Ajansı, Metronom Haber Ajansı, Yeni Akhisarın Sesi Gazetesi ve Haber Akhisar Ajansı, Akhisar GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. İlçe yöneticisi Gökhan Demir ve Manisa Bölge Müdürlüğü Sistem İşletme yöneticisi Volkan Orhan'ı ziyaret etti.

Şirket yetkililerimiz tarafından yapılan açıklamalarda Akhisar ilçesinde 2015 yılı içerisinde yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdiler.  

GDZ Elektrik Dağıtım A,Ş.,2015 yılı boyunca Akhisar genelinde alt yapı yatırımları, şebeke yenileme çalışmaları ve Arıza Bakım Onarım çalışmalarına devam etti. Tarımın yanı sıra gelişmekte olan sanayisi sosyal ve kültürel etkinliği ile dikkat çeken Akhisar’a 2015 yılında 3 Milyon TL’ye yakın yatırım yapılmıştır.

BU YATIRIMLARI ŞÖYLE SIRALAYABİLİRİZ

Olası arızalara karşı kent merkezinde 16 MVA gücünde ikinci trafo tesis edilmiş arıza durumlarında şehir merkezi ve merkez köylerin enerji kesintisi minimuma indirgenmiştir. Son iki yılda Akhisar’da bulunan 86 köyden 17’sinin tesisleri yenilenmiş şehir merkezine ilave trafolar ve yeraltı tesisleri yapılmış ve 2016 yılında da yapılmaya devam edilecektir.

Çamönü, Durasıl, Hasköy, Sarnıç, Kabaağaçkıran, Kadıdağ, Tütenli, Gökçeahmet,  Süleymanlı kasabasının ve köylerinin,  Rahmiye köyü ve Rahmiye tavuk kümeslerini besleyen enerji nakil hatlarının arıza bakım onarım çalışmaları yapılmıştır.

2016 YILINDA DA ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

2016 yılında Akhisar’a yaklaşık 5,5-6 milyon TL tutarında yatırım yapılacaktır. Yatırım kapsamında havai hatların yer altına alınması da planlanmaktadır. Şirketimiz, Teknolojik yatırımlar kapsamında, Akhisar ilçemiz dahil olmak üzere İzmir ve Manisa ilimize enerji sağlayan önemli dağıtım merkezlerimizi uzaktan izleme sistemi ile ölçülebilir, izlenebilir hale getirerek; kesinti bilgilerinin daha kısa sürede tespit edilmesi, enerji kalitesinin izlenmesi sağlanmış ve enerji kalitesinin artırılarak kesinti sürelerinin azaltılmasını hedeflemiş bulunmaktayız.

ÇAĞRI MERKEZİ 7 GÜN 24 SAAT HİZMET VERİYOR

Manisa ilimizdeki müşterilerimizin arıza ihbarlarının ve diğer sorunlarının/taleplerinin daha hızlı çözümlenmesi için 01.06.2015 tarihinden itibaren Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmet vermeye başlamıştır. Manisa ve ilçelerindeki tüm müşterilerimiz 186 numaralı telefonu arayarak çağrı merkezimize ulaşabilirler.126 trafo bölgesinde Otomatik Sayaç  Okuma Sistemlerimiz (OSOS) ile müşteri bazında enerjinin izlenmesi ve ölçülmesi sağlanarak, kesintilerin anlık olarak izlenebilmesi mümkün hale getirilmiş ve kesinti sürelerinin azaltılması hedeflenmiştir. Diğer trafo bölgeleri içinde çalışma sürdürülmektedir.

Planlı kesinti bilgileri 72 saat öncesinden web sitemizde, basın ve diğer duyuru organları yoluyla müşterilerimize duyurulmaktadır. Bir bölgede yapılan planlı kesintiler  o bölgede  yatırım çalışmalarının sürdüğünün en  büyük göstergesidir.  Şirketimiz hizmet verdiği tüm il ve ilçelerde müşterilerine kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi dağıtımı gerçekleştirmek amacıyla Avrupa standartlarındaki son teknolojiyi alt yapısına entegre eden ve sürdürülebilir müşteri odaklı bir yaklaşımı benimsemiştir.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız