KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Akhisar Anadolu Gençlik Temsilciliği Filistin Saldırısını Kınadı

Akhisar Anadolu Gençlik Temsilciliği Filistin Saldırısını Kınadı

22 Temmuz 2014 Saat: 10:23
Akhisar Anadolu Gençlik Temsilciliği Filistin Saldırısını Kınadı
Akhisar Anadolu Gençlik Temsilciliği Filistin Saldırısını Kınadı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Temsilciliği, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınadı.

AGD Akhisar Temsilciliği, İsrail’in Filistin’e yönelik başlattığı kara harekâtını kınadı. İsrail’in gece yarısı karadan, denizden ve havadan Gazze’ye saldırarak yeni bir katliam sürecini başlattığı kaydedilen açıklamada, “Siyonist terör örgütü İsrail, geçtiğimiz haftadan itibaren, sekiz bin kişilik katiller sürüsüyle karadan, denizden ve havadan olmak üzere Gazze’ye saldırarak yeni bir katliam sürecine başladı.

İsrail’in katiller sürüsü önce havadan bombardımanla sonrasında da çok sayıda zırhlı aracın ve tankın kara harekâtı ile yerle bir edilen sivil yerleşim bölgelerinde ilerlemeye çalışıyor.İsrail'in, sadece dün itibariyle, Gazze'nin doğu mahallelerinden olan Şucaiye’de hedef gözetmeksizin düzenlediği saldırılarda, en az 65 kişi hayatını kaybetti, 288 kişi yaralandı.14'üncü gününe giren katliamda, şehid olan Filistinlilerin sayısı 476'ya, yaralananların ise 3 bin 130'a ulaşmıştır.

Uçaklarının, tanklarının, zırhlı araçlarının ve sekiz bin kişilik caniler sürüsünün başarısından endişe içinde olan Siyonist terör örgütü İsrail ayrıca on sekiz bin yedek caniyi de göreve yani katliama ortak olmaya çağırmıştır.

Gazze’deki gelişmeleri kaygı ile takip ettiklerini açıklayan Dışişleri Bakanlığımızın ve hükümetimizin tutum ve davranışları da bizi kaygılandırıyor.

Yine Siyonist terör örgütü İsrail için hiçbir önem arz etmeyen açıklamalar yaparak meseleyi savuşturacaklarını düşünüyorlar.

Sayın Başbakan adeta bir sivil toplum örgütünün ilçe başkanı gibi hiçbir yaptırımı olmayan açıklamalar yapıyor. İslam âleminin bu saldırılar karşısında nerede olduğu soruyor. Biz de kendisine buradan soruyoruz. Siyonist terör örgütü İsrail katliam yaparken siz neredesiniz? Türkiye nerede?

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki Moon ‘un “İsrail sivil kayıpları önlemeye çalışmalı” açıklaması her zaman ki gibi Birleşmiş Milletlerin katliama çanak tuttuğunun bir göstergesidir.

Aklı başında olan herkes biliyor ki Birleşmiş Milletler, ABD ve Avrupa Birliği, Siyonist terör örgütü İsrail’in varlığını teminat altına almak için vardır.

Türkiye’nin, kendi tavrına bakmadan, İslam ülkelerini tepkisiz kalmakla suçlamaya yüzü olmamalıdır.

TRT’de ya da hükümetin kontrolündeki kanallarda sorulmasa bile işte buradan biz soruyoruz:

“Ey Hükümet! Bu saldırılar karşısında siz ne yapıyorsunuz?”

Bir İsrailli yetkiliyle Davos’ta yeniden karşılaşıp içi boş bir “one minute” mi diyeceksiniz? Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda bir haber spikeri gibi olup biteni mi anlatacaksınız?

Biz bu ülkede ya da dünyanın bir başka yerinde yaşayan herhangi bir Yahudi’nin varlığına ya da temel insan haklarından yararlanmasına elbette karşı değiliz.

Ancak Siyonist terör örgütü İsrail’in tüm birimleriyle, tüm yetkilileriyle pılını pırtını toplayıp Türkiye topraklarını terk etmesini istiyoruz.

İsrailin güvenliğini sağlamak için kurulduğu herkesçe bilinen, Malatya Kürecik’teki füze kalkanı üssünün ve aynı zamanda Adana, Maraş ve Antep’teki patriot rampalarının sökülüp atılmasını istiyoruz.

Irak petrollerinin Türkiye üzerinden İsrail’e taşınılmasına son verilmesini istiyoruz.

Terör örgütü İsrail ile yapılan tüm ticari anlaşmaların, iptal edilmesini istiyoruz.

Terör örgütü İsrail, Ankara’dan kovulmadan Filistin’deki işgale son vermeyecektir. Terör örgütü İsrail İstanbul’dan kovulmadan Filistin’deki işgale son vermeyecektir.

Bizim muhatabımız terör örgütü İsrail değildir. Sayın Başbakan’dan ve Sayın Dışişleri Bakanı’ndan somut adımlar atmalarını bekliyoruz.

Bağırıp çağırarak, terör örgütü İsrail’i kınayarak ya da lanetleyerek konuşmasınlar. Biz gazı alınacak bir topluluk değiliz.

Uluslar arası siyaset, mikrofondan atılan nutuklarla değil yasalarla, anlaşmalarla, yaptırımlarla işler.

Hükümetten, TBMM’den ve Milletvekillerinden, herhangi bir vatandaşın göstereceği tepkiyi göstermelerini istemiyoruz.

Laf değil icraat bekliyoruz. Sözünüzün tesiri, ancak gücünüz kadardır.

Bilinmelidir ki, Terör devleti İsrail ile ilişkilerini sürdüren her ülke bu katliamdan sorumludur.

Tüm bu saldırılar karşısında dahi metanetini, sabrını ve inancını kaybetmeyen Filistin’in onurlu insanlarına selamlarımızı gönderiyoruz.

1948’den beri yaklaşık yetmiş yıldır, hatta 1917’den beri yaklaşık yüz yıldır ABD’nin, İngiltere başta olmak üzere Avrupa’nın desteği ile bilumum kitle imha silahlarının desteği ile Müslümanlara saldıran terörist İsrail bir türlü hedefine ulaşamamıştır.

Bu hedefe ulaşması da asla mümkün olmayacaktır. Allah’ın izniyle Siyonist terör örgütü, geldiği gemilerle ardında bakmadan bu mübarek toprakları terk edecektir. Şehitlerimize selam olsun. Hamas’a ve mücahitlerimize selam olsun.

Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyor, bu meydanlarda Özgür Filistin’in, Özgür Kudüs’ün, Özgür Çeçenistan ve Türkmenistan’ın şarkısını söyleyeceğimiz günlerin yakın olmasını diliyoruz. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır” ifadelerine yer verildi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız