KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Akhisar Bayburtlular Derneği Bahar Şenlikleri

Akhisar Bayburtlular Derneği Bahar Şenlikleri

2 Mart 2014 Saat: 07:35
Akhisar Bayburtlular Derneği Bahar Şenlikleri
Akhisar Bayburtlular Derneği Bahar Şenlikleri
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Belediyesi’nin destekleri, Akhisar Bayburtlular Derneği her yıl geleneksel hale getirdiği bahar şenliklerini bu yıl Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Yaşam alanı Gölet Büyük Salonda yaptı.

Bahar Şenlikleri münasebetiyle düzenlenen gece de Akhisar Bayburtlular Derneğinin yeni Başkanı olan Aydan Akkuş ve eski başkan Fahri Başyiğit geceye katılan tüm davetli ve misafirleri kapıda karşıladı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Akhisar Bayburtlular Derneğinin yeni başkanı olan Aydan Akkuş;” geceye katılan tüm davetli ve misafirlere teşekkür etti.

Manisa Bayburtlular Derneği Bar ekibi Halk Oyunları gösterisi, ses sanatçıları  Pop Star Çağlar Doğan, Devran ve Nuray Şimşek’in söyledikleri Bayburt yöresinin şarkı ve türküleri davetlilerden büyük ilgi gördü.

Akhisar Bayburtlular Derneği Bahar Şenlikleri gecesine Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak, AK Parti İlçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe Başkanı İsmail Fikirli, yönetim kurulu üyeleri, Başkan adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, MHP  İlçe yönetim kurulu üyeleri, Başkan Adayı Mansur Onay, Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu, başkan Adayı İsmail Hakkı Kuzum, Saadet Partisi Gölmarmara belediye başkan adayı Hüseyin Çelik, Anadolu Gençlik Dernek başkanı Metin Toktaş, Manisa Bayburtlular Derneği Başkanı Halil Oğul, Balıkesirliler derneği başkanı Mustafa Dağlar, Erzurumlular Derneği yönetim kurulu üyeleri, Karadenizliler Dernek Başkanı Nurettin Koçoğlu, Akhisar Bakım ve rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bekir Bozkurt, Sosyal Hizmetler Müdürü Veli Başoğlu, Akhisarspor Taraftarları derneği başkanı Nihat Uz ve bir çok davetli katıldı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız