KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Spor

Akhisar Belediye Spor Alt Yapısı Tanıtıldı

Akhisar Belediye Spor Alt Yapısı Tanıtıldı

19 Temmuz 2014 Saat: 16:21
Akhisar Belediye Spor Alt Yapısı Tanıtıldı
Akhisar Belediye Spor Alt Yapısı Tanıtıldı
DAYIOĞLU KASABI

2014-2015 Futbol sezonunda Akhisar Belediye Spor Alt yapı Koordinatörü Feridun Yarkın ve Alt yapı koordinatör yardımcısı Harun Tayfun önderliğinde yeniden yapılanmaktadır.

Futbol Okulu

Alt yapı koordinatör yardımcısı Harun Tayfun;"Akhisar Belediye Spor kulübü bünyesinde bulunan Futbol Okulları 2001-2009 Tarihleri arasında doğmuş çocuklara yaz ve kış dönemlerinde hizmet vermektedir. Futbol Okulu çalışmalarını, Futbol Okulu sorumlusu Haluk Güven önderliğinde Antrenörler Cumhur Oktav , Ercan Yağcı, Önder Arık, Mustafa Başarır, Mahmut Kurtay, Sercan Akcin ve diğer antrenörler eşliğinde Akhisar Şehir Stadyumunda sürdürmektedir. Bu yıl Yaz Futbol Okulu yoğun talep görerek sporcu sayısını 620 kişiye çıkarmıştır. Sporcu kayıtları devam etmekte olup bu sayı her geçen gün artmaktadır" dedi.

Harun Tayfun;"Bu yıl Alt Yapıda Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu U-21 , U-19 , U-17 , U-16 , U-15, U-14 , U-13 , U-12 , U-11 , U10 olmak üzere toplam 10 kategoride yarışacak alan Akhisar Belediye Sporun bünyesinde 9 teknik sorumlu 2 kaleci antrenörü ve 2 asistan antrenör bulunmaktadır. Ayrıca kulübümüzün bünyesinde bulunan Futbol Okulu , 2001-2009 tarihleri arasında doğmuş çocuklarımıza yaz ve kış dönemlerinde hizmet vermektedir" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yerel Ligleri U-13

Spor-Toto Süper Lig, PTT 1. Lig, Spor-Toto 2. Lig ve Spor-Toto 3.lig ve bölgedeki süper amatör ile 1. ve 2. amatör takımları bu lige katılabilirler. U13 Ligi müsabakalarında 2002 ve daha küçük doğumlu olan futbolcular oynayabilirler.

Kulübümüzün bünyesinde bulunan U-13 takımı teknik sorumlu Harun Tayfun yönetiminde çalışmalarını sürdürmektedir. Takım kadrosu 20 sporcudan oluşmakta olup , daha önce izlenmekte olan ve Akhisar belediye spor Futbol okullarındaki yetenekli sporculardan takviye yapılmaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu U-21 Ligi

Harun Tayfun;" 2014-2015 Futbol sezonunda , Süper lig ve 1.lig’de yer alan tüm takımların U-21 ligine katılması zorunlu tutulmuştur. U-21 liginin fikstürü A takımlarının fikstürleri ile aynı haftalara gelecek şekilde hazırlanır. A takımın süper lig’te oynayacağı maçtan 4 saat önce U-21 takımları , aynı stadyumda veya kulüp tesislerinde karşı karşıya gelir. 01.01.1994 ile 31.12.1998 tarihleri arasında doğmuş amatör ve profesyonel futbolcular bu ligde oynayabilir. Ayrıca A takım kadrosunda bulunan 3 yabancı uyruklu ve 1994 tarihinden önce doğmuş 3 futbolcuda müsabaka isim listesinde yer alabilir. Kulübümüzün bünyesinde bulunan U-21 takımı , Teknik Sorumlu Cavit Özlen önderliğinde ,Yardımcı Antrenör Bayram Ali Kaya ve Kaleci Antrenörü Rıza Yurtsever ile çalışmalarını sürdürmektedir. Takım kadrosu 20 kişiden oluşmakta olup referans ile gelen ve daha önce izlenmiş olan futbolcular arasından seçme yapılarak takım kadrosuna takviye yapılmaktadır.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız