KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Kültür/Sanat

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Fotoğraf Sergisi Açıldı

Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Fotoğraf Sergisi Açıldı

23 Aralık 2014 Saat: 11:42
Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Fotoğraf Sergisi Açıldı
Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Fotoğraf Sergisi Açıldı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa yürüttüğü Sanat Atölyesi faaliyetleri kapsamında yürütülen Fotoğraf Kursiyerleri ilk sergisi açıldı. Fotoğraf Atölyesi eğitmeni Kenan Çimen önderliğinde öğrencilerin farklı tekniklerle çektiği fotoğraflar Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde açıldı.
Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın açılışı yaptığı sergide ilk olarak söz alan kursiyer öğreticisi ve gazeteci Kenan Çimen; “her şey hayali olarak başlamıştı. Böyle bir teklif geldiğinde yıllarca ekmek parası için peşinden koştuğumuz fotoğrafçılığı yeni başlayan arkadaşlara öğretilmesi konusunda hayal etmiştim. Akhisar Belediyesi’nin sağladığı imkanla böyle bir işe soyulduk. Günler ilerledikçe ne kadar yol kat ettiğimizi fotoğraflarımız anlatıyor. Hayallerimiz gerçeğe ve sonunda başarıya dönüştü. Artık bu işi profesyonel olarak yapan ve artık para kazanan da var içlerinde. Sonuçta bizim hayallerimiz gerçek oldu ve hep beraber bir yerlere ulaştık. Hala beraberiz, kendi aramızda planlar yapıyoruz” dedi.
Her seferinde sanat atölyesine büyük değer verdiklerine vurgu yapan Belediye Başkan Salih Hızlı; “çok mütevazi ama çok büyük bir dönüşümü gerçekleştiriyorsunuz. Sanat atölyelerimizin devam ettiği süre içerisinde gözlemliyorum. Gerçekten sanatçı duyarlılığı olan sizler, hayata başka türlü bakarak bizlere de bu hayatın gizemlerini ortaya koyup biraz daha algılanabilir hale geliyor hayatımız. Burada yapılan işler Akhisar’ımızı dönüşümleri ve gelişimleri içerisinde çok önemli yeri olacaktır. Bunu ileri ki yıllar da hep birlikte daha iyi gözlemleyeceğiz. Sizler bu şehirde birer öncü olarak yürüyorsunuz. Sizin bu yapmış olduklarınıza şahitlik etmekten çok büyük onur ve gurur duydum” dedi.
Fotoğraf sergisindeki eserleri tek tek gezen Belediye Başkanı Salih Hızlı, kursiyerlerden eserlerinin hikayelerini dinledi.




































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız