KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisar Belediyespor, Başakşehir Maçının Ardından

Akhisar Belediyespor, Başakşehir Maçının Ardından

2 Mart 2015 Saat: 10:19
Akhisar Belediyespor, Başakşehir Maçının Ardından
Akhisar Belediyespor, Başakşehir Maçının Ardından
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Fayton Hotel

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Akhisar Belediyespor, Saha ve seyircisi önünde Çay-Kur Rizespor'dan sonra ikinci mağlubiyeti İstanbul Başakşehir'den aldı. Ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta İstanbul Başakşehir’e ikinci yarıda teslim oldu ve çok önemli bir avantajı elinden kaçırdı.             

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, “Bugün ağır bir karşılaşma oldu. Aslında Başakşehir buraya beraberliğe geldi. Penaltıdan gol bulunca galibiyet ile ayrıldılar. Başakşehir iyi defans yapan bir ekip, biz de bu defansı geçemedik. Artık önümüzdeki maça odaklanmamız gerekiyor. Aslında Fenerbahçe maçından sonra kendimize güvenimiz gelmişti ama bugün gördük ki çok iyi bir takım değiliz. Bundan sonra artık Kasımpaşa maçına hazırlanacağız” dedi.            

Bir gazetecinin stat zemini hakkındaki sorusunu yanıtlayan Roberto Carlos;" Stat hakkında konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe, Galatasaray, Konya’da güzel maçlar oynayabilirsiniz ama bu tür statlarda maçlar biraz zor oluyor. Umarım kısa sürede sahayı bakıma alır ve zemini değiştirirler. Stat imajı için güzel değil" dedi.

İstanbul Başakşehir Cephesi            

Deplasmanda maçı kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyen İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı;" Maçtan evvel oyun planınızı bazen rakibe göre yaparsınız, bazen de sahaya göre yaparsınız. Bugün bizde zeminin hal ve durum şartlarını düşünerek 3 tane hızlı ve kalitesi yüksek orta saha oyuncusu ile oynadık. Oyunun 55. dakikasına kadar oyun kontrolü bizdeydi. Bir tane duran toptan pozisyon verdik. Bir de pozisyon bulduk. Golden sonraki bölümde ise Akhisar bizim sahamızda oynayıp daha fazla alan verdi. Fakat maç 2-0 olduktan sonra oyun kontrollü ve dengeli gitti.  Abdullah Avcı;" Şampiyonluk yarışı içinde kalma ve Avrupa kupalarına katılma gibi bir hedefimiz var. Bunun için çok çalışıyoruz. Bugün itibariyle deplasmanda kazanmak bizim için mutluluk verici. Önümüzde Konya maçı var. Bu maçı da kazanıp yarışın içerisinde olmak istiyoruz. Akhisar Belediyespor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.



Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız