KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Akhisar Belediyespor, Beşiktaş’a Sorun Çıkarmaya Hazır

Akhisar Belediyespor, Beşiktaş’a Sorun Çıkarmaya Hazır

27 Kasım 2015 Saat: 14:15
Akhisar Belediyespor, Beşiktaş’a Sorun Çıkarmaya Hazır
Akhisar Belediyespor, Beşiktaş’a Sorun Çıkarmaya Hazır
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisar Belediyespor, Beşiktaş’a Sorun Çıkarmaya Hazır

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Hasan Doğan Sezonu 13. Haftasında 29 Kasım Pazar günü saat 17.00’de İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadında lider Beşiktaş’ın konuğu olacak. Beşiktaş maçının hazırlıklarını tam kadro Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdüren günü taktik yaparak çalıştı.

Süper Lig’de Ege Bölgesinin tek temsilcisi olarak 4. Sezonuna fırtına gibi başlayan yeşil-siyahlılar Beşiktaş ile yaptığı 6 karşılaşmada evinde mağlup olmazken deplasmanda ise hiç kazanamadı. Beşiktaş’ın 3, Akhisar’ın ise 1 galibiyeti bulunurken 2 kez de iki taraf yenişemedi. Ev sahibi ekip Beşiktaş Akhisar kalesine 14 gol atarken kalesinde ise 10 gol gördü. İki takım arasında en son maç Manisa 19 Mayıs Stadında 1-1 eşitlik ile son bulmuştu.

Trabzon bölgesinden FİFA Hakemi Barış Şimşek’in yöneteceği karşılaşmada Akhisar cephesi Beşiktaş karşılaşmasında sürpriz yaparak 3 puan almayı ve Beşiktaş deplasmanında ilk galibiyetini almak istiyor. Teknik Direktör Cihat Arslan Beşiktaş’ın futboluna özgü dolu sözler sarf ederken yeşil-siyahlılarında inatçı bir takım olduğunu ve Beşiktaş’a deplasmanda sorun yaşatacaklarını kaydetti. Lige iyi bir başlangıç yaparak 12 haftada 22 puan topladıklarını kaydeden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar da yönetim olarak takıma tam güveni olduklarını Beşiktaş maçının zevkli bir futbola sahne olacağını iddia etti.

Yeşil-Siyahlılar yarın yapacağı sabah idmanı ardından saat 15.00 uçağı ile İzmir Adnan Menderes Havaalanından İstanbul’a hareket edecek ve burada Diva Otel’de maç saatini bekleyeceği bildirildi. Teknik Direktör Cihat Arslan’ın Beşiktaş karşısına Bursaspor maçında iyi bir oyun sergileyen 11’i Milan Lukac, Douglas, Merter, Güray, Sami, Ahmet Cebe, Nguemo, Rodallega, Custodio, Caner Osmanpaşa ve Kadir Keleş ile çıkması bekleniyor.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız