KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisar Belediyespor’da Alt Yapı Feridun Yarkın’a Emanet

Akhisar Belediyespor’da Alt Yapı Feridun Yarkın’a Emanet

17 Temmuz 2014 Saat: 09:48
Akhisar Belediyespor’da Alt Yapı Feridun Yarkın’a Emanet
Akhisar Belediyespor’da Alt Yapı Feridun Yarkın’a Emanet
DAYIOĞLU KASABI

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, alt yapı için çalışmaları hızlandırdı. Yeşil-Siyahlılar tecrübeli teknik direktör Feridun Yarkın’ı getirdi.

Akhisar Belediye Şehir Stadı Alt Yapı Koordinasyon Merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısına Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Yönetim Kurulu üyesi Süleyman İşçi, Alt Yapı Sorumlusu Feridun Yarkın ve yardımcısı Harun Tayfun katıldı.

İlk olarak bir açıklama yapan Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar Hazma Hamzaoğlu ile birlikte görevi bırakan eski alt yapı sorumlusu İsa Turan’a teşekkür ederek şunları kaydetti; “Bu sezon da alt yapımızın başına daha önceden Akhisar’da da teknik direktörlük görevi yapmış, Feridun Yarkın hocamız ile anlaşmış bulunuyoruz. İnşallah Akhisar Belediyespor alt yapısı daha iyi yerlere getireceklerdir” dedi.

Yabancı olmadıkları bir camiaya geldiklerinin altını çizen tecrübeli teknik adam Feridun Yarkın; “Uzun bir süre sonra Süper Lig’e kadar başarılı bir grafik çizen idari ve teknik anlamda hem de performans olarak Türkiye’de çok takdir toplayan bir kulüp haline geldi Akhisarspor. Tabiki böyle bir kulüpte görev almaktan onu ve mutluluk duyuyoruz. Tabiki buraya gelişimizin en önemli sebebi Akhisarspor’un alt yapısını daha iyi bir şekilde daha kaliteli ve daha verimli bir hale getirebilmek olacak ve buna uygun organizasyon gerçekleştirmektir. İyi başlamak önemlidir ama iyi olarak devam etmek daha önemlidir. Buradaki arkadaşlarımız ile birlikte iyi bir organizasyonla Akhisar’a layık ve yetenekli futbolcular yetiştirmek istiyoruz. Bunun için de önümüzde uzun vadeli bir süreç var. İnşallah bu süreç içerisinde de başarılı oluruz” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız