KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisar Belediyespor’da Arslan 200. Maçına Çıkacak

Akhisar Belediyespor’da Arslan 200. Maçına Çıkacak

19 Kasım 2015 Saat: 15:12
Akhisar Belediyespor’da Arslan 200. Maçına Çıkacak
Akhisar Belediyespor’da Arslan 200. Maçına Çıkacak
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisar Belediyespor’da Arslan 200. Maçına Çıkacak

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un genç teknik direktörü Cihat Arslan kariyerinde, Cumartesi günü konuk edeceği Bursaspor maçı ile 200. maçına çıkacak. Taktik çalışarak tam kadro hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdüren yeşil-siyahlılar’da teknik direktör Cihat Arslan idman sonunda İHA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Kariyerini değerlendiren Teknik Direktör Arslan Akhisar Belediyespor ile 11 haftalık periyotta 19 puan toplayarak Akhisar Belediyespor’un lig başlangıcında en fazla puan toplayan teknik adamı olarak tarihe geçti. Kariyerindeki puan ortalamsı 1.47 olan Arslan yeşil-siyahlıların başında maç başına 1.73 puan ortalaması ile kariyerindeki en yüksek dereceyi elde etti. Arslan daha önce de Uğur Tütüneker ile birlikte 29 maç, Besim Durmuş ile 8 maç ve Yılmaz Vural ile 1 maç yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

Arslan yaptığı açıklamada; “Kariyere baktığınız zaman geçmişte, ilk Kasımpaşa ile başladık sonra Kocaelispor, Eyüpspor, Boluspor, Göztepe, Karşıyaka, İstanbul Büyükşehir Belediye ve sonrası da Urfaspor, Balıkesirspor ve Akhisar Belediyespor oldu. Akhisar Belediyespor 10. Kulübüm oldu. Tabiki 200. Maç benim için önemli inşallah bu maçın sonucunda güzel bir tablo ile galibiyetle neticelendirilir. Tabiki nice 200. Maçlara diyelim, inşallah bu bin olur, bin 500, 2 bin olsun ama başarılı geçsin, gönlümüzden geçen bu” dedi.

UNUTAMADIĞI MAÇLAR

Kariyeri boyunca unutamadığı maçları yorumlayan Arslan; “kariyerim boyunca Göztepe ile Karşıyaka ile yaptığımız ve 1-0 mağlup olduğumuz müthiş atmosfer önündeki karşılaşma ikincisi ise yine Karşıyaka teknik direktörü iken 2-0 galip geldiğimiz Karşıyaka ve Göztepe maçları unutulmaz anlardır ve hatta o tablo evinde asılı duruyor. Tabiki bunların yanında Başakşehir’deyken son şampiyonluk maçı olan Gaziantep Büyükşehir Belediye deplasmanındaki 4-0 kazandığımız ve şampiyonluk turu attığımız maçtı. O maçta son 1 dakika kala kulübeye oturdum Allah’a şükür dedim şampiyon olmuşuz. O maçı da teknik direktör olarak unutamıyorum. Akhisar Belediyespor’da ise geride kalan 11 haftalık periyotta son dakika da attığımız gol ile 3 puanı aldığımız Gençlerbirliği maçını hiç unutamam” dedi.

HAMZA HAMZAOĞLU’NU DEĞERLENDİRDİ

Geçen yıl çok başarılı geçirdi, bunun yanında Akhisar Belediyespor’da da çok iyi bir sezon geçirdi. Milli takımda iyi bir çizgi yakaladı. Galatasaray’da 3 kupa kazandı ve şampiyonluk yaşadı. Çok önemli bir gelişim gösterdi ama bunun neticesinde tabiki Türkiye haftalık yaşıyoruz. Yani sadece bunu Galatasaray’a mal etmemek lazım. Genelde kulüplerimizin yapısı teknik direktörden çok çabuk vazgeçiyor. Bence çok çabuk vazgeçildi kanaatindeyim, yani Hamza başarılı bir arkadaşımız” dedi.

BURSA MAÇINI KAZANABİLECEĞİMİZE İNANIYORUM

Önümüzde bir Bursa maçı var, Bursa kalite olarak çok iyi bir takım. Çok önemli oyuncuları var. Çok önemli teknik heyeti ve camiası var. Rakibimize tabiki saygı duymamız gerekiyor ama biz de takım bütünlüğümüz ile beraber iç sahadaki o agresif tutumuz ile beraber maçı kazanabileceğimizi inanıyorum. Zor bir karşılaşma ama sahada kazanmak için olacağız” dedi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız