KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe Maçı Ardından

Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe Maçı Ardından

29 Eylül 2014 Saat: 11:27
Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe Maçı Ardından
Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe Maçı Ardından
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Tek hedefimiz ligde kalmak dedi.

Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Akçay, Bugün iş disiplini ve Gekas'ın formu bir araya gelince, 3 puana ulaştık. Fenerbahçe'nin bu ligin en iyi takımlarından biri olduğu gerçeğini göz ardı etmeden, rakibe saygı duyarak oynadık. Böyle bir takıma saygı duymazsanız, cezayı yazarlar. Rakibimizin ofansif gücünü düşünerek önce ataklarını durdurmayı düşündük, ardından orta alanda serbest kullandığımız Bilal'in paslarıyla sonuca gitmeyi amaçladık. Şu anda lider olabiliriz ama ligdeki hedefimiz toplayabildiğimiz kadar puan toplayarak ligde kalıcı olmak. Bütün amacımız bu şeklinde konuştu.

Gekas'la ilgili bir soru üzerine teknik direktör Akçay, Takım Gekas'ı seviyor, Gekas da bu takımı seviyor. Skorer bir oyuncu olan Gekas'ın savunma zaaflarını kapatacak önlemleri alarak, onun hücum gücünü kullanıyoruz. Özetlersek biz Gekas'ı taşıyoruz, Gekas da attığı gollerle bizi taşıyor ifadesini kullandı.

Fenerbahçe TEKNİK DİREKTÖRÜ Kartal RAKİBİMİZ DAHA İSTEKLİYDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise, maça çok iyi hazırlanmalarına rağmen kazanamadıklarını belirterek, Rakibimiz bizden daha istekli oynadı. Biz de istekliydik ama onlar daha akıllı mücadele etti. Girdikleri gol pozisyonlarını değerlendirdiler. Özellikle ikinci yarıda fırsatlar yakaladık ancak değerlendiremedik. Gekas gibi etkili bir oyuncuya sahip olan rakibimiz hızlı adamlarıyla sonuca gitti. Ligde zaman zaman düşüşler olabiliyor. Fakat bizim hem fiziksel hem de taktiksel olarak yükselişte olduğumuzu istatistikler gösteriyor. Topa daha fazla sahip olmalı, topun bizde kalmasını sağlamalıydık. Kesinlikle bahane aramıyorum ancak sakat oyuncuların yokluğu da takımı olumsuz etkiledi. Her şeye rağmen daha sakin olmalıydık diye konuştu.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız