KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisar Belediyespor, Kayserispor Maçı Ardından

Akhisar Belediyespor, Kayserispor Maçı Ardından

20 Nisan 2014 Saat: 22:12
Akhisar Belediyespor, Kayserispor Maçı Ardından
Akhisar Belediyespor, Kayserispor Maçı Ardından
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Manisa 19 Mayıs Stadında ağırladığı lig’in en altındaki Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugün çok erken gol bulmamıza rağmen 2-0'lık bir skor avantajı yakalamamıza rağmen ikinci yarı bunu korumayı başaramadık. Dolayısıyla hem bir penaltı, çok basit bir savunma hatası ve son dakikada yediğimiz bir gol ile maçtan beraberlik ile ayrıldık. Maçın tamamına baktığımızda zaten maçı kazanabilecek oyun oynayamadık. Bugün oldukça fazla pas hatası yaptık. Skora göre oynamayı beceremedik. Topu öne taşıyamadık kenarlara taşıyamadık bunları yapamayınca da son dakikada yediğimiz gol ile kendi sahamızda beraberlik ile ayrılmak zorunda kaldık. Kayserispor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.  Kuate'nin rakibine hafif bir müdahalesi oldu. O yüzden hakemin penaltı kararı doğru. Hakem güzel bir maç yönetti" dedi.

Kayserispor Cephesi

Karşılaşmada daha arzulu oynayan taraf olduklarını söyleyen Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme; "Bu futbol maalesef olmadı. Bundan sonra 4 müsabaka ve 12 puan var. Fair-play çerçevesinde çıkıp bundan sonra kalan dört maçı oynayıp ligde kalmak için son haftalara kadar umudumuzu taşıyacağız. Verilmeyen bir penaltımız var” dedi.

Oynadıkları oyunun karşılığını alamadıklarını ifade eden Mert Nobre, "Çünkü sahada daha fazla galibiyet almak isteyen taraf bizdik. Girdiğimiz bir çok pozisyonu çömetçe harcadık. Son dakikada attığımız gol ile bir puana razı olduk. Rakibe verdiğimiz pozisyonlarda kendi hatalarımız oldu. Kalan maçlarda elimizden gelen en iyisini yapıp Kayserispor'u ligde tutmaya çalışacağız" dedi.

Sahada iyi mücadele ettiklerini söyleyen Henigue  Sereno Fonseca; "Rakip kalede birçok gol pozisyonlarına girdik. Oynadığımız futbolun karşılığını alamadığımız bir sene oldu. Bunun içerisinde çeşitli faktörler var. Birçok maçta şans yanımızda değildi. Ama maalesef bütün her şeyi bir sene içerisinde yaşamış olduk. Elimizden gelen en iyisini yapıp takıma hayat vererek ligde tutmaya çalışacağız" dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız