KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar’da Adli Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Akhisar’da Adli Yılı Açılış Töreni Yapıldı

1 Eylül 2015 Saat: 12:59
Akhisar’da Adli Yılı Açılış Töreni Yapıldı
Akhisar’da Adli Yılı Açılış Töreni Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisar’da Adli Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Haber : Emrah DÜZTAŞ - MHA

Yeni adli yılının açılışı dolayısıyla Akhisar Adliye Binasında tören düzenlendi. Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı ve Baro Akhisar Temsilcisi Ümit Arışlıel’in anıta çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Açılış programına Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı,Ağır Ceza Reisi ve Soma Davası Başkanı Aytaç Ballı, Manisa Baro Temsilcisi Ümit Arışlıel, Akhisar Adliyesinde görevi savcı, hakim, personel ve Akhisarlı bir çok avukat katıldı.

Son dönemlerde yapılan hukuksal değişikliklerin ve atılan her türlü olumlu adımların hukuk devleti ve demokrasi kültürü adına bir ilerleme ve kazanım sağlanılacağının muhakkak olduğunu ifade eden Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı son yıllarda yargısal faaliyetlerle ilgili temel kanunlarda yapılan değişiklerin genel anlamda olumlu bir etki olduğunu ve hukuk sisteminin çağan gereksinimlerine uygun hale gelmesine katkı sağladığını kaydetti. Mevuzatın sıklıklar değişmesinden yakınan Yağcı, arzu edinildiği kadar hızlı ilerlemeyen yargılama sürecini daha da uzatmakta olduğunu ve bu nedenle yeniden yargılama ve uyarlama ihtiyaçlarının doğduğunu ifade etti.

2015-2016 adli yılın biraz da olsa hüzünlü kutlandığını ifade eden Manisa Baro Temsilcisi Ümit Arışlıel, içinde bulunan sürecin içinde medeni ve özgür ülkede hukukun üstünlünün sağlandığı bir ülkede hiçbir zaman kabul edilmeyeceği bir takım terör faaliyetlerinin insanlara acılar yaşattığını belirtti. Soma davası olaylarında Manisa Barosu olarak üzerlerine düşen tüm grevi yerine getirdiklerini belirten Arışlıel, Soma Maden şehitleri adına bir çok tazminat davaları açtıklarını ve Akhisar’da görülen davaya bir ücretiz avukat temin edildiğini kaydetti. Kokteyli ardından adli yılı açılış töreni sona erdi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız