KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Akhisar’da Bir İlk Omurilik Tümörü Ameliyatı Yapıldı

Akhisar’da Bir İlk Omurilik Tümörü Ameliyatı Yapıldı

6 Mart 2015 Saat: 10:17
Akhisar’da Bir İlk Omurilik Tümörü Ameliyatı Yapıldı
Akhisar’da Bir İlk Omurilik Tümörü Ameliyatı Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Özel Akhisar Hastanesi hekimlerinden Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Emrah Akartuna Akhisar'da ilk olarak mikro cerrahi yöntemle Recep Akgün(60) isimli hastaya Omurilik Tümörü ameliyatı yaptı. Opr. Dr. Emrah Akartuna, hastanede bulunan teknik altyapı ve tecrübeli ekibiyle birlikte ameliyatı gerçekleştirdiklerini ve hastayı eski sağlığına kavuşturduklarını belirtti.
Opr. Dr. Emrah Akartuna yaptığı ameliyat ile ilgili şunları söyledi, "Bundan yaklaşık bir buçuk ay önce bu hastamız bize, bacağında şiddetli ağrı, yürümekte zorlanma ve bacağında güç kaybı şikayetiyle başvurdu. Yaptığımız tetkikler sonucu omurilikte önemli büyüklükte tümör olduğunu tespit ettik. Hastamız ilk önce nerede ameliyat olabileceğini araştırdı. Daha sonra tekrar bize geldiler, biz de tetkik ettik. Tetkiklerin sonucunda omurilik tümörünü hastanemizde güvenle ve başarıyla alınabileceği sonucuna vardık. Hastaya durumu anlattık. Başarılı bir şekilde operasyonu gerçekleştireceğimizi ve ameliyat sonrası normal hayatına devam edebileceğini söyledik. Bunun sonucunda başarılı bir ameliyat oldu. Ameliyatta mikro cerrahi yöntemlerini kullanarak Omurilik Tümörünü başarıyla aldık ve hastamız eski sağlığına kavuştu. Normal hayatına devam ediyor. Bu gibi rahatsızlıklarda bazen felce kadar gidebilen sıkıntılar olabiliyor. Ama hastamızda bu belirtilen sıkıntıların hiç biri olmadı. İnşallah bundan sonraki süreçte de bir problem yaşamayacağı kanaatindeyiz.” dedi.
Emrah Akartuna ayrıca, “Mikro cerrahi ile omurilik tümörü ameliyatını ilk defa Akhisar'da biz yapmış olduk. Bu hastamız Akhisar'da mikro cerrahi yöntemle omurilik tümörü ameliyatı olması sebebiyle ilktir ve önemlidir. Bugüne kadar bu tür hastalarımız hem altyapı hem donanım hem de tecrübe eksikliği nedeniyle başka yerlerde tedavi aramak durumunda kalıyorlardı. Bu hastamızı başka bir yere yormadan burada başarılı ve güvenli bir şekilde ameliyat etmiş olduk. Sonradan patoloji yaptırdık, raporlar iyi huylu olarak geldi. Tümörün iyi huylu olması demek bir daha aynı yerde veya başka bir bölgede nüksetmemesi ve tekrarlamaması demektir. Hastamızın omurilik tümör ile bir daha ömür boyu sorunu olmayacak anlamına gelmektedir. Bu ameliyat için teknik yapının yanında ekibin ve bu ameliyatı yapabilecek cerrahın da iyi olması lazım. Tüm bunlar sağlandığı için başarılı olduk " diye konuştu.
Özel Akhisar Hastanesinde omurilik tümörü ameliyatı olan 60 yaşındaki Recep Akgün de kendisini başarılı bir şekilde ameliyat ederek eski sağlığına kavuşturan doktoru Emrah Akartuna' ya teşekkür etti. Recep Akgün, "Ameliyat olmadan önce biraz araştırma yaptım. Daha sonra Özel Akhisar Hastanesine gelerek doktorumuza müracaat ettik. Doktorumuz sağ olsun bu ameliyatın burada yapılabileceğini söyledi. Başarılı ameliyattan dolayı başta doktorum Emrah Akartuna’ ya, ekibine ve hastane çalışanlarına çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız