KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Akhisar Deplasmanda Kayıp 1-0

Akhisar Deplasmanda Kayıp 1-0

11 Eylül 2016 Saat: 19:26
Akhisar Deplasmanda Kayıp 1-0
Akhisar Deplasmanda Kayıp 1-0
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Akhisar Deplasmanda Kayıp 1-0

Haber Merkezi - MHA

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, üçüncü haftada konuk olduğu Çaykur Rizespor deplasmanında 1-0 mağlup olarak 3 puanı bıraktı.

MAÇTAN DAKİKALAR

4DK; Iyayi Atiemwen'in önünü boşalttıktan sonra ceza alanı dışından sert şutu kale direğinin yanından auta çıktı.

7.DK; Marwane Saadane, rakip yarı sahanın ortasında faul ile durduruldu ve Rizespor duran top kullanacak.

9DK; AUT! Jakob Jantscher'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşuna Marwane Saadane kafa vuruşunu yaptı ancak bu şut uzak direk dibinden auta çıktı.

11DK; İSABETLİ OLMADI! Hızlı gelişen Rizespor atağında Emrah Başsan, ceza alanı içine koşan Recep Niyaz'ın önüne pasını veremedi ve atak sonuçsuz kaldı.

11DK; Sarı kart Orhan Ovacıklı Maçtaki ilk sarı kart, Ömer Bayram'a yaptığı faul sonrasında Orhan Ovacıklı'ya çıktı.  

12DK; Akhisarspor'un sol kanattan kazandığı serbest vuruşu Soner Aydoğdu kullandı ve altı pas dışında Custodio'nun zor pozisyonda kafa vuruşunu Abdoulaye Diallo rahatlıkla kontrol etti.

15DK; DİREĞİ YALADI!Dhurgham Ismail'in pası ile sol çaprazda şut şansı bulan Emrah Başsan'ın uzak direk dibine göndermek istediği şutu, adeta direği yalayarak auta çıktı.

16DK; Soner Aydoğdu ile sol kanattan kullanılan serbest vuruşta ceza alanına gelen ortayı Orhan Ovacıklı uzaklaştırdı.

20DK; Sarı kart Jakob Jantscher  Rizespor'da Jakob Jantscher, Ömer Bayram'a arkadan yaptığı faul nedeni ile sarı kart ile cezalandırıldı.  

24DK; Dhurgham Ismail'in sol kanattan içeri girmesi sonrasında ceza alanına gönderdiği yerden pası son anda Caner Osmanpaşa uzaklaştırdı.

25DK; RODALLEGA ATAMADI! Sağ kanattan Ömer Bayram'ın ortasını altı pas dışında kafa vuruşu ile tamamlayan Hugo Rodallega'nın şutu kaleci Abdoulaye Diallo'nun üzerine gitti ve maçın en net pozisyonundan gol çıkmadı. 29DK; Sağ kanattan gelişen etkili Akhisarspor atağında Miguel Lopes'in yerden altı pas içine çkardığı ortasını iyi yer tutan Marwane Saadane uzaklaştırdı.

30DK; BU DEFA VAZ TE! Hugo Rodallega'nın sağ kanattan ortasına altı pas dışında Vaz Te yatarak vuruşunu yaptı ancak bu denemede kaleci Abdoulaye Diallo'nun ellerinde kaldı.

32DK; Sol kanattan gelişen Rizespor atağında Davide Petrucci'nin içeri ortasını ön direkte uzaklaştıran isim Douglao oldu.

33DK; Etkili gelişen Rizespor atağında son olarak Jakob Jantscher'ın sol çaprazdan şutu savunmadan döndü.

35DK; Sarı kart Douglas Ferreira Douglao, ceza alanı dışında Iyayi Atiemwen'e yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.  

38DK; Sarı kart Hugo Miguel Almeida Costa Lopes Akhisarspor'da sol kanattan ceza alanına girmeye çalışan Dhurgham Ismail'i düşüren Miguel Lopes, sarı kart ile cezalandırıldı

40DK; Sarı kart Marwane Saadane Sol kanattan ceza alanına gelen ortaya ön direkte eli ile gol vuruşu deneyen Marwane Saadane, sarı kart görmekten kurtulamadı.  

41DK; AUT! Sağ kanatta iki rakibine rağmen içeri ortasını yapan Emrah Başsan'ın topuna uzak direk gerisinde Dhurgham Ismail'in sert şutu farklı şekilde auta çıktı.

42DK; RECEP ATAMADI! Ceza alanının solundan Dhurgham Ismail'in pasını alan Recep Niyaz'ın çaprazdan şutunu kaleci Fatih Öztürk yatarak kontrol etti.

43DK; Rizespor'un ilk isabetli şutu 42. dakikada Recep Niyaz'la geldi. 46DK; Akhisarspor'da ilk oyuncu değişikliği yapıldı ve Ömer Bayram yerini Onur Ayik'a bıraktı.

46dK; İkinci yarının başında Akhisarspor'da ikinci oyuncu değişikliği de yapıldı ve Landry N'Guemo'nun yerine oyuna Aykut Ceviker dahil oldu.

RODALLEGA YİNE KAÇIRDI!

Akhisarspor'un sol kanattan Soner Aydoğdu ile kullandığı serbest vuruşu altı pas çizgisi üzerinde Hugo Rodallega istediği gibi tamamlayamadı ve net pozisyondan sonuç çıkmadı. 48DK; Sarı kart Aykut Ceviker 

Aykut Çeviker, rakibi Jakob Jantscher'e yaptığı sert faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı. 

49DK; GOL! Douglao'nun hatasında topu çalan Iyayi Atiemwen, rakibi Caner'den sıyrılıp kaleci ile karşı karşıya kaldı ve şık vuruşunda Rizespor 1-0 öne geçti.

52DK; Recep Niyaz ile rakip ceza alanı dışında duvar pasına giren Davide Petrucci'nin yay dışından sert şutu farklı şekilde auta çıktı.

53DK; DİREĞİ YALADI! Sol kanatta buluştuğu topu içeri çeviren Iyayi Atiemwen'in pasında Jakob Jantscher'in sol çaprazdan şutu yakın direği yalayarak auta çıktı.

57dK; Hızlı gelişen Rizespor atağında sol kanattan gelen pasla ceza alanı içinde buluşan Iyayi Atiemwen rakibinden sıyrılamadı ve karambolde Akhisarspor savunması topu uzaklaştırdı. 59DK; Miguel Lopes'in sağ kanattan Rizespor ceza alanına gönderdiği ortasını Jakob Jantscher elle kesiyor ve Akhisarspor etkili noktadan duran top kullanacak.

60DK; AUT! Akhisarspor'da serbest vuruşu Soner Aydoğdu kullandı ve ceza alanına gönderdiği ortasını penaltı noktası önünde Ricardo Vaz Te kafa vuruşu ile tamamladı ancak bu şut az farkla üstten auta çıktı. 65DK; Rizespor'da ilk oyuncu değişikliği yapıldı ve Recep Niyaz yerini Robin Yalçın'a bıraktı. 

66DK; YİNE AUT! Soner Aydoğdu'nun sağ kanattan kullandığı serbest vuruşu altı pas dışında yine Vaz Te kafa vuruşu ile tamamladı ve bu şutu da üstten auta çıktı.

69DK; Kadir Keleş'in soldan ortasında ön direkte Vaz Te'nin vuramadığı topa arka direkte Rodallega müdahale etmek istedi ancak son anda Ümit Kurt topu kornere çeldi.

72DK; Hızlı gelişen Rizespor atağında Marwane Saadane pasını savunma arkasına sarkan Iyayi Atiemwen'e aktaramadı ve tehlike olgunlaşmadan sona erdi. 73DK; Rizespor'da ikinci oyuncu değişikliği de yapıldı ve Emrah Başsan yerini Oğuz Han Aynaoğlu'na bıraktı.

73DK; Oyuncu Değişikliği Emrah Başsan Oğuz Han Aynaoğlu

76DK; BU DEFA KAÇIRDI! Robin Yalçın'ın rakip ceza alanının solundan ayak dışı ile ortasını müsait pozisyonda kafa vuruşu ile tamamlayan Iyayi Atiemwen'in kafa vuruşu auta çıktı.

77DK; KIRMIZI KART! Aykut Çeviker, Rizespor hızlı atağında Marwane Saadane'ye yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

81DK; Akhisarspor'da son oyuncu değişikliği yapıldı ve Vaz Te yerini Sami'ye bıraktı.

85DK; Marwane Saadane, rakip savunma arasına güzel bir pas gönderdi ancak Iyayi Atiemwen ile Robin Yalçın arasında kalan topu ters kademeye giren Miguel Lopes uzaklaştırdı.

86DK; DİREKTE PATLADI! Jakob Jantscher, Custodio'dan çaldığı topla ceza alanı dışına kadar ilerledi ve soluna çektiği topa sert vurdu ancak bu şut direğe çarpıp auta çıktı.

90DK; Miguel Lopes'in sağ kanattan çizgiye inerek içeri çevirdiği ortasını arka direkte Douglao kafa vuruşu ile tamamlayamadı ve bu atak sonuçsuz kaldı.

90+1.DK; Mücadelenin sonuna en az 2 dakikalık uzatma süresi eklendi.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız