KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Magazin

Akhisar Eğitim-İş’den Öğretmenler Günü Birlik ve Dayanışma Yemeği

Akhisar Eğitim-İş’den Öğretmenler Günü Birlik ve Dayanışma Yemeği

30 Kasım 2014 Saat: 16:31
Akhisar Eğitim-İş’den Öğretmenler Günü Birlik ve Dayanışma Yemeği
Akhisar Eğitim-İş’den Öğretmenler Günü Birlik ve Dayanışma Yemeği
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Eğitim-İş sendikası Otel Tütün’de 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili birlik ve dayanışma yemeği düzenledi. Akhisar Eğitim-İş'in düzenlediği yemeğe Eğitim-İş Genel Başkanı Veli Demir, CHP Manisa İl Başkanı Hasan Cahit Kaplan, CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli ve yöneticileri, Manisa Eğitim-İş Başkanı Cem Ok ve bir çok misafir katıldı.

Sunuculuğunu Figen Taran Gürsoy ile Kayhan Kuralay'ın yaptığı gecede konuşan Akhisar Eğitim-İş Başkanı Ali İlhan; ‘‘Sayın Genel Başkanım, Sayın Tüm-Yerel-Sen Genel Başkanım, değerli mücadele arkadaşlarım, siyasi parti il ve ilçe başkanlarım ve saygı değer konuklarımız, Dostluk ve Dayanışma yemeğimize hepiniz hoş geldiniz, sefalar ve güzellikler getirdiniz. Hepiniz biliyorsunuz, Eğitim-İş Genel Başkanı Veli Demir aramızda, Tüm-Yrel-Sen Genel Başkanı Doğan Koç aramızda,  Şube Başkanımız Cem Ok ve şube yeönetim kurulu üyelerimiz aramızda, Gölmermara, Salihli, Kırkağaç temsilik başkanlarımız aramızda, Kuruluş ve Kurtuluş felsefesinin partisi Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkanı Hasan Cahit Kaplan ve İl yönetici Mustafa Ada aramızda, CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli ve İlçe yöentimi aramızda ve bu toprağın oğlu Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu aramızda tüm konuklarımıza hoş geldiniz diyorum. Değerli mücadele arkadaşlarım çok fazla, uzun uzun konuşmayacağım çünkü il başkanım ve genel başkanım sizlere söyleyecekleri var. Eğitim-İş, encümeni muallimden, TÖS'den ve TÖBDER'den aldığı bilgi, birikim, deneyim ve cesaretle, tüm emekli eğitimcilerinin ekonomik, demokratik, özlük ve sosyal haklarını koruyup  geliştirmek için mücadelesine devam ediyor. Her türlü baskıya, her türlü şiddete ve karanlığa karşın, bu mücadeleden asla yılmayacaktır. Eğitim-İş bilimsel, kurumsal, demokratik, laik eğitim felsefesinden, Baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinden yana taraf olmaktan asla vazgeçmeyecektir.

Değerli mücadele arkadaşlarım, bu ilkelerimiz ve bu değerlerimiz AKP tarafından her ne kadar talan edilmiş olsada, bu değerimizi asla yok ettirmeyeceğiz. Bu gün çok karanlık bir ortam içerisinde yaşıyor olabiliriz. Ama unutmayalım ki en karanlık gecenin bile bir sabahı vardır. Bu sabahta yakındır. Her sabahın bir sahibi vardır. Yeni Türkiye yerine, yeniden ışıl ışıl bir ülke yaratmak bizlerin elindedir.

Her zaman, sabahı ışıl ışıl bir ülke ve dünya dileklerimle.

Yaşasın emekçilerin dayanışması,

Yaşasın Eğitim-İş, 

Yaşasın Kamu İŞ

Hepinize sonsuz saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Gecede kamu çalışanlığından ayrılma kararı alan Niyazi Kara, Mustafa Koşar, Metin Kocaöğüt, Çetin Şensoy ve Vedat Şenol’a çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi. Plaket töreninin ardından Eğitim-İş sendikasına yeni katılan bir üyeye rozetini Eğitim-İş Genel Başkanı Veli Demir takıldı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız