KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisar, Elmayı Tarladan Topluyor

Akhisar, Elmayı Tarladan Topluyor

17 Haziran 2016 Saat: 14:56
Akhisar, Elmayı Tarladan Topluyor
Akhisar, Elmayı Tarladan Topluyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar, Elmayı Tarladan Topluyor
Metronom Haber Ajansı-MHA
Spor Toto Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiren Akhisar Belediyespor yeni sezona Avrupa Kupaları vizesi alma hedefiyle çıkacak.
TOPLAMDA 6 MİLYON € KAZANÇ
Yaptığı nokta transferlerle Süper Lig’de 4 senedir adından sıkça söz ettiren yeşil – siyahlılar ligde yer aldığı 4 sene boyunca transfere toplamda 912 bin avro harcarken bu sürede sattığı oyunculardan toplamda kasasına 6 milyon 60 bin avro koydu.
NİASSE REKORU
Yeşil – Siyahlılar 2011 – 2012 sezonunda Galatasaray’dan bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığı Uğur Demirok’u 2014-2015 sezonu devre arasında Trabzonspor’a 560 bin avro sattı. Ayrıca 2013 – 2014 sezonu başında Sonko’nun önerisiyle Senegal’in US Ouakam takımından Oumar Niasse’yi 250 bin avro karşılığında kadroya katıp 1 sene sonra Lokomotiv Moskova’ya 5 buçuk milyon avroya satarak tarihinin en yüksek transferini gerçekleştirdi.
CANER 10’A KATLADI
Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’dan Caner Osmanpaşa ve Abdülkadir Özdemir için 102’şer bin avro ücret ödeyen Akhisar’da Caner değerini 10’a katlarken Abdülkadir’in güncel bonservis bedeli 700 bin avro oldu. Devre arasında Balıkesirspor’dan Muğdat Çelik’i 168 bin avro ve Partizan’dan Grbic’i 120 bin avroya kadrosuna katan Akigo’da bu iki oyuncunun güncel piyasa değerleri 500’er bin avroya yükseldi.
RODALLEGA SÜRPRİZİ
2015-2016 sezonunda 34 maçta attığı 19 golle damgasını vuran, yurt içi ve yurt dışı birçok takımdan teklif alan Rodallega’da Akhisar Belediyespor’a bonservissiz gelen futbolcular arasında yer alıyor. Sezon başında 2 milyon avro olan piyasa değerini 5 milyon avroya çıkaran Kolombiyalı golcünün 2017 sezonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.
TRANSFER EURO 2016 SONRASI
Yeni sezona hazırlanırken kadrosuna Fenerbahçe’den Serdar Kesimal’ı ve Kayserispor’dan Ömer Bayram’ı katan Akhisar Belediyespor’da EURO 2016 sonrası transferde hareketli anlar yaşanması bekleniyor.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız