KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Spor

Akhisar Gücü Veteranlar Antalya’da En Centilmen Takım Ödülünü Aldı

Akhisar Gücü Veteranlar Antalya’da En Centilmen Takım Ödülünü Aldı

5 Nisan 2014 Saat: 10:38
Akhisar Gücü Veteranlar Antalya’da En Centilmen Takım Ödülünü Aldı
Akhisar Gücü Veteranlar Antalya’da En Centilmen Takım Ödülünü Aldı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar Gücü Masterlar futbol takımı, Antalya Masterlar futbol takımının katıldığı turnuvada ikinci günde oynadığı iki maçı da 2-0 kaybetti.

Günün ilk maçı Kremlin Otel’in 3. nolu sahasında saat 09.30’da başladı. Akhisar Gücü ile İzmit Veteranları  arasında oynanan müsabakayı Ali Öner, Ömer Özel, Göksel Kırıkoğlu hakem triyosunun yönetti. Karşılaşmanın 5. dakikasında Sinan Kahraman’ın penaltı golü ile öne geçen İzmit Veteranlar devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci yarının 25. dakikasında Haydar Şen’in sağdan c eza sahasına gönderdiği topa Nuri Çolak sert vurarak sert vurarak topu ağlara gönderdi. Bundan sonraki ataklardan  sonuç gelmeyince İzmit Veteranlar karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Günün ikinci maçı Çeklerin Old Boys ile Akhisar Gücü Veteranları arasında Kremlin Otel’in 3. nolu sahasında saat 14.00’te başladı. Mehmet Aydemir, Bulut çakar ve Erkan Dağdelen hakem Triyosunun yönettiği karşılaşmanın 8. dakikada Zeman Milan’ın attığı golle Old Boys 1-0 öne geçti. 19 dakikada Old Boys takımından Frank Richard, Gültekin Çakmak’ı ceza sahasına girerken düşürdü ve maçın hakemi Mehmet Aydemir, Frank Richard’ı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. İlk yarı Old Boys’un 1-0 üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Akhisar Gücü, rakip kalede gol ararken son dakikada Michal Capek’in attığı golle karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

5. ci Master Cap futbol Antalya Masterlar futbol takımının katıldığı takım başkanları ve kaptanlarının katıldığı gecede yapılan törende turnuvaya katılan takımlara plaketler verildi. 5.ci Master Cap futbol turnuvasının en centilmen takımı seçilen Akhisar Gücü Masterlar takımı ödülünü takımın en yaşlı futbolcusu Reis İbrahim Macana aldı.

Akhisarspor Taraftarları Derneği Akhisar Gücü Masterlar futbol takım kaptanı emin Kökçü, Antalya Masterlar Başkan yardımcısı Hüseyin Baltacı’ya Akhisar Belediyespor takımı formasını hediye etti.

Daha sonra otelin lobisinde en centilmen kupayı alan takımın en yaşlısı olan Reis İbrahim Macana’yı otelde bulunan Rus Kız futbol takımı tebrik etti ve fotoğraf çektirdiler. 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız