KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Akhisar Huzurevi'nde İkinci Bahar

Akhisar Huzurevi'nde İkinci Bahar

23 Eylül 2016 Saat: 16:00
Akhisar Huzurevi'nde İkinci Bahar
Akhisar Huzurevi'nde İkinci Bahar
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Akhisar Huzurevi'nde İkinci Bahar

Haber Merkezi

Akhisar Huzurevi'nde kalan 66 yaşındaki Gülsüm Gülüner  ile 63 yaşındaki Hasan Canbaz huzurevinde ikinci baharlarını yaşadılar.1 yıldır Akhisar Huzurevi'nde kalan Hasan Canbaz ile 3 ay önce huzurevine gelen Gülsüm Gülüner, huzurevinde tanıştılar. Kısa bir süre sonra da evlenme kararı aldılar. Çift için huzurevinde düğün yapıldı. Düğüne Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve eşi, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Ak Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcisi Nefize Şükran Füzün, huzurevi sakinleri ve çiftin yakınları katıldı.  Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı' nın kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini Ak Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz  ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'nın eşi Nergiz Hızlı yaptı. Nikahın ardından evlilik cüzdanını Gülsüm Gülüner' e veren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, "Daha önce ikinci baharlarına adım atıp hayatlarını birleştiren bir çiftin nikahını kıymamıştım, bu ilk oldu. Bundan dolayı kendimi mutlu hissediyorum. Ben de çiftimize bundan sonraki hayatlarında mutluluklar dilerim.'' dedi. Nikah töreninin ardından çiftin yüzüklerinin kurdelesini  Akhisar Belediye Başkan Salih Hızlı kesti. Yeni evli çiftler pasta keserek birbirlerine ikram ettiler. Daha sonra gelin ve damat ’İkinci Bahar’ şarkısı eşliğinde dans ettiler. 

Akhisar Huzurevi’nde kalan yaşlıların evlenme kararı aldıklarını belirten Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmail Dağdelen ise "Huzurevimizde kalan Gülsüm Teyze ve Hasan Amca’mız evlenmek istediklerini bize ilettiler. Biz de evlenmeleri için gereken her türlü desteği sağladık. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Yeni evli çiftimize Rabbimden ömürlerinin kalan kısmında mutluluklar dilerim. " dedi. Nikahın ardından çok mutlu olduğunu söyleyen Hasan Canbaz, ''Bu benim ikinci evliliğim. 1 yıldır huzurevindeyim. Birbirimizi gördük, konuştuk tanıştık ve evlenmeye karar verdik. Düğünümüz çok güzel oldu. Yardım eden herkesten Allah razı olsun" dedi. Gülsüm Gülüner ise "Hasan Bey bana evlilik teklifi yaptı. Ben de bu teklifi kabul ettim ,çok mutluyum " diye konuştu.

İkinci baharlarına ilk adımı atan çift; düğünlerine destek veren Aleyna Çiçekçilik, By Sevilay Organizasyon, Topi Kardeşler ve A.B.Z.E.D. Başkanı Cem Bayraktar'a verdikleri desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ettiler.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız