KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Akhisar İlçe Emniyet Müdüründen Ak Parti’ye İade-i Ziyaret

Akhisar İlçe Emniyet Müdüründen Ak Parti’ye İade-i Ziyaret

26 Eylül 2014 Saat: 12:59
Akhisar İlçe Emniyet Müdüründen Ak Parti’ye İade-i Ziyaret
Akhisar İlçe Emniyet Müdüründen Ak Parti’ye İade-i Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar İlçe Emniyet Müdürü AK Parti İlçe teşkilatını iadeyi ziyaret yaptı. AK Parti ilçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar’ı karşıladı.

Akhisar ilçesine atanan Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar esnafı hakkında detaylı bilgiler veren AK Parti ilçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ”Akhisar birçok ilden büyük bir coğrafi yapıya ve nüfusa sahip bir yerleşim merkezine sahiptir. Parti olarak esnafımızın sıkıntılarını dile getirerek çözümler arıyoruz. Emniyetimizin şehir içerisindeki çalışmalarından memnunuz dedi.

Emniyet Müdürü Pınar” Akhisar’a atananı 24 gün oldu. Şu ana kadar yaptığımız hizmetlerden oldukça memnunum ve şuana kadar köstek görmedim hep destek gördüm kurumlarımızdan, inşallah bu hep böyle devam eder. Bende planlarımı isteğim gibi yürütürüm Akhisar’ımızı daha güvenli bir ilçe haline getiririm. Asayiş yönünden Akhisar’ımız iyi durumda öyle yoğunluğu çok olan bir ilçe değil. Akhisar’ımızda bir trafik yoğunluğu mevcut yakında yapacağımız uygulamalarla trafik sorununu da aşarız. İlçe emniyet müdürü olarak arkadaşlarımı her zaman uyarıyorum vatandaşa karşı hep güler yüzlü olun sürtüşmeye hiçbir zaman girmeyin diye uyarıyorum. Şarjlı bisikletler ile yaptığımız uygulamalarda istediğimiz düzeye gelmeye başladık. Kask Konusunda vatandaşlarımız kask takmaya başladı. Arada tek tük çıkıyor kask takmayan onlarda yakında kask kullanmaya başlayacaktır.

Şarjlı Bisikletlere Af Yok

Yeni çıkan trafik kanuna göre şarjlı bisikletler motor sınıfına girdiğinden bundan sonra plakasız ve ehliyetsiz kullanımlara göz açtırmayacağız.

Öğrenciler Şarjlı Bisiklet Kullanamayacak

Okullarımızda anos yaptırmaya başladım, öğrencilerin okullara geliş gidişleri şarjlı bisikletlerle olmayacak. 17 yaş altı şarjlı bisiklet kullanan ve öğrencilere idari para cezası işlemi uygulanacak.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız