KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Akhisar’ın Bir Sorununu Daha Büyükşehir Çözdü

Akhisar’ın Bir Sorununu Daha Büyükşehir Çözdü

23 Mayıs 2015 Saat: 10:00
Akhisar’ın Bir Sorununu Daha Büyükşehir Çözdü
Akhisar’ın Bir Sorununu Daha Büyükşehir Çözdü
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Akhisar’ın 572 Sokak Gölet Drag Pisti ve Yeni Devlet Hastanesi yolunda asfalt çalışması yaptı. Çukurlardan dolayı çok kötü bir halde olan yolda 112 ambulanslarının ve vatandaşların zor anlar yaşadığı belirtilirken, çalışmalarının başlamasıyla birlikte Akhisar’ın büyük bir sorundan kurtulacağını dile getirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da yol bakım asfalt çalışmalarını daha da hızlandırdı. Atatürk, Cumhuriyet, Hashoca Mahallelerindeki ara yolların asfaltlanmasının ardından Akhisar için önemli bir geçiş noktası olan 572 Sokak Gölet Drag Pisti ve Yeni Devlet Hastanesi yolunda da çalışmalar start aldı. Çukurlar ve yarıklar nedeniyle adeta kullanılamaz halde olan yolda araçların ve 112 ambulanslarının zorlandığı belirtilirken, yapılan çalışmaların en kısa sürede biteceği öğrenildi. Başlayan asfaltlama çalışmalarını inceleyen MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Büyükşehir Koordinatörü Doğan Ensivri, MHP Manisa Milletvekili Adayı Osman Oktay, MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, MHP Akhisar Meclis Üyeleri Mehmet Taşar ve Fatma Kocabıyıkoğlu, çalışmanın Akhisar için hayırlı olmasını dilediler.

Hafta Sonunda Asfalta Kavuşacak

Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, birçok mahallede yol bakım onarım çalışması yaptıklarını belirterek, “ Yolların bize yeni geçmiş olmasına rağmen büyük bir hızla işe başladık. Büyükşehir Belediyemiz Fen İşleri ekipleri Akhisar’ın önemli bir noktasına el attı. Bu yol bizim için geçiş güzergahı niteliğindedir. Çukurlar, yarıklar nedeniyle birçok aracın hasar gördüğü, vatandaşın zorlandığını biliyorduk. Bu yüzden hemen soruna el attık. Çalışmalar hızlı bir şekilde yürütülerek, hafta sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor” diye konuştu.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız