KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Akhisar’ın Yeni Kardiyoloğu Özel Akhisar Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Akhisar’ın Yeni Kardiyoloğu Özel Akhisar Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

15 Aralık 2014 Saat: 17:20
Akhisar’ın Yeni Kardiyoloğu Özel Akhisar Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Akhisar’ın Yeni Kardiyoloğu Özel Akhisar Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
DAYIOĞLU KASABI

‘Yaşam İçin Sağlık’ sloganıyla hizmetlerine hızla devam eden Özel Akhisar Hastanesi, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Bahtiyar Aralov hasta kabulüne başladı.

Özel Akhisar Hastanesi, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Bahtiyar Aralov’u kadrosuna kattı. Hizmet vermeye başladığı günden bu yana ‘Hep daha iyisini hedefliyoruz’ anlayışını benimseyen ve deneyimli hekimleri ile Akhisar ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini kaliteli bir şekilde sunan Özel Akhisar Hastanesi, bölge sağlık hizmetlerinin  en büyük temsilcisi olma yolunda hızla ilerliyor.

Özel Akhisar Hastanesine gelmesiyle ilgili konuşan Uzm. Dr. Bahtiyar Aralov, “Özel Akhisar Hastanesi’ni tercih etmemdeki neden aile ortamında çalışmak istememdir. Görüşmeye geldiğimde bu olumlu havayı aldım. Hastaların sıkıntılarına derman olmada tıbbi etik ve gereklilikleri önemsiyorum. Bu çerçevede çözüm odaklı çalışma prensibini içinde taşıyan biri olarak doğru yere geldiğime inanıyorum.” dedi.

Bahtiyar Aralov Kimdir?

1980 yılında Türkmenistan' da doğan Bahtiyar Aralov, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Uzmanlığını Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlayan Bahtiyar Aralov, Türkmence dilinin yanında; iyi derecede Türkçe, İngilizce ve Rusça bilmektedir. 13 Aralık tarihinden itibaren Özel Akhisar Hastanesi Kardiyoloji Polikliniği'nde hasta kabulüne başlayan Aralov, “Kalp Krizi, Koroner Arter Hastalığı, Kalp Yetmezliği, Kalp Ritim ve İleti Bozuklukları, Kalp Kapak Hastalıkları, Periferik Damar Hastalıkları, Aort Damarı Hastalıkları, Hipertansiyon, Hiperkolesterolemi, Doğumsal Kalp Hastalıkları, Hastalık Risk ve Taraması” alanlarında hizmet sunacaktır. 

Hasta memnuniyeti odaklı anlayışı ile kaliteli sağlık hizmetini hastalarına sunmaya özen gösteren Özel Akhisar Hastanesi, hekim kadrosuna dahil edeceği güvenilir doktorları ile bu misyonunu geliştirmeye devam edecektir.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız