KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Akhisar Lıfe 5. Sayısı Çıktı

Akhisar Lıfe 5. Sayısı Çıktı

22 Ocak 2016 Saat: 15:44
Akhisar Lıfe 5. Sayısı Çıktı
Akhisar Lıfe 5. Sayısı Çıktı
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisar Life 5. Sayısı Çıktı

Metronom Haber Ajansı -MHA

Akhisar’ın yaşayan yüzü sloganıyla yola çıkan her sayısını özenle hazırlayan Akhisar Life Dergisi 5. sayısı okuyucularıyla buluştu. Akhisar’ın vizyonunu geliştirmeyi amaçlayan Akhisar Life Dergisinin bu sayısı da çok dolu. Akhisar Ak Parti İlçe teşkilatı Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ile çok güzel bir söyleşi, müzikte çok güçlü 2 isim Coşkun Sabah ve Aydilge ile çok güzel röportajlar bu sayıda sizlerle. Bir etkinlik dahilinde Akhisar’a gelen Trt Spor Spikeri Erdoğan Arıkan ile gerçekleştirilen röportaj da 5.     sayıda yerini aldı. Ayrıca Akhisar’da ticarette başarılı olan Okan Mordal, ev aksesuarları modasına yön veren, seramik ürünlerin üretimini de kendi sağlayan işinde başarılı Şule Üçerler Kazımoğlu ile yapılan söyleşilede okuyucularıyla buluştu. ‘Akhisar’da Neler Oluyor’ köşesinde Akhisar’ın haberleri yer alırken; ‘Akhisar Life Spor’ köşesinde Akhisar Belediyespor’un futbol, basketbol ve güreş haberlerini okuyabilirsiniz. Köşe yazarları bölümünde Mustafa Kuzucuk’un Yatağan Köyü’nün tarihi anlatılırken; Ayten Çandar’ın ‘Euro mu? Dolar mı?’ başlığıyla ekonomi değerlendirmesini okuyabilirsiniz.

2016 nın ilk ayında sizlere buluşuyoruz bu sayımızda. 2015 yılını iyisi ve kötüsü ile geride bıraktık. İyisinden daha çok kötü olaylar yaşadık bir çok acılara milletçe göğüs gerdik çok üzüntüler yaşadık yıl olarak geride bırakmış olabiliriz belki ama, yaşadığımız üzüntüler hepsi içimizde bir yerde yara olarak kalacaktır. 2016 yılı bize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirsin diye hep dua ettik ve bu şekilde tüm sevdiğimiz eşimiz dostumuz olan kişilere bu mesajı yolladık. Çünkü biz millet olarak güzel şeyler yaşamaya laik insanlarız. Daha yılın başındayken bitmek tükenmek bilmeyen şehit haberleri, İstanbul Sultanahmet’te yaşanan patlama ve yitirilen canlar. Nasıl bir toplum haline geldiğimize inanmak mümkün değil. Bu üzüntülerimizi sadece yazabiliyoruz elimizden hiçbir şey gelmiyor bu da gerçekten duyarlı bir insan olarak canımı acıtıyor. Tek istediğimiz savaş olamayan sevgili dolu bir dünya bırakmak evlatlarımıza çok mu şey mi istiyoruz acaba?

Fakat her şeye rağmen hayat devam ediyor dostlarım;

Akhisar Life 5. sayısı ile buluşuyor sizlerle. Yine çok güzel bir dergi hazırladık sizler için. Bu sayımızda bomba gibi röportajlarımız var yineJ) Çok çalıştık ama değdi dediğimiz bir dergi hazırladık. Akhisar Ak Parti İlçe teşkilatı Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ile çok güzel bir söyleşi gerçekleştirdik. Müzikte çok güçlü 2 isim Coşkun Sabah ve Aydilge ile çok güzel röportajlar yaptık sizler için. Barones giyim mağazası ile 2016 yılı modasını dergimize taşıdık, Milenyum Güzellik Salonu ile birlikte bir okuyucumuzun imajını yeniden yarattık. Akhisar’da neler oluyor köşemizde son dönemde yaşanalar konulara yer verdik. Elimizden geldiğince Akhisar’da yaşanan güzellikleri sizlere duyuramaya çalıştık. Bizce sizlere laik, sizlerin hakettiği gibi güzel bir çalışma ile karşınıza çıkıyoruz. Bu arada aramıza yeni katılan grafik tasarımcı arkadaşımız Miray Güçlü hoş geldin iyiki geldin inşallah birlikte nice başarılara imza atarız. Sevgili okuyucularımız yine yeni sayımızda tekrar görüşmek dileğiyle. Bir kez daha tüm halkımızın yeni yılı kutlu olsun.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız