KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Akhisar Modern Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezine Kavuşuyor

Akhisar Modern Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezine Kavuşuyor

13 Mart 2015 Saat: 11:42
Akhisar Modern Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezine Kavuşuyor
Akhisar Modern Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezine Kavuşuyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Mevcut ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2007 yılının 10. Ayında İnönü Mahallesi 234 sokak üzerinde Akhisar kaymakamlığı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası ve hayırseverlerin katkısıyla 4 katlı bir binada Devlet hastanesine bağlı diş kliniği olarak hizmete girdi. Akhisar Merkez ve çevre ilçelerden gelen hastaların yoğunluğu nedeniyle 2009 yılında müstakil ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandı.Her geçen gün hasta sayısının artması ve zaman zaman hasta sayısının günde 500’e ulaşması neticesinde mevcut bina yetersiz kaldı ve bu durum daha modern ve büyük bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapımını gündeme getirdi.

Reşatbey Mahallesi sınırları içinde bulunan 22 000 m3 bir alan üzerinde bulunan Akhisar Devlet Hastanesinin bulunduğu arsanın bir bölümüne yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılmasına karar verildi. 2013 yılının 10. Ayında ihalesi yapılan 2014 yılının Ocak ayında inşaatına başlanan modern Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binası kısa zamanda bitme aşamasına geldi.

Akhisar ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Tavlı, “Gördüğünüz gibi çok dar bir binada sıkış tepiş hizmet veriyoruz. Akhisar Merkez, eski adıyla 86 köy 9 belde ,Soma,Kırkağaç, Gördes, Demirci, Gölmarmara ilçeleri ile Sındırgı’dan gelen hastalarımız var. 6 yıla yakın bir zamandır, hastalarımız için, tüm personelimiz oldukça zor fiziki şartlarda özveriyle hizmet vermektedir.Ancak artık hizmette zorlanmaya başlamıştık.Bu sebeple yeni bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binası yapılma kararı alındı. Gerekli çalışmalar süratle tamamlanarak 2014 ocak ayında binamızın temelini attık. Yüklenici firmanın gayretli çalışmalarıyla kısa zamanda binamız bitme aşamasın yaklaştı.’’Yeni yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında bilgi veren Hüseyin Tavlı, “ Bodrum ve 3 katlı olarak projesi yapılan yeni binamızın önümüzdeki aylarda hizmete girmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. 920 m2 oturma alanı olan yeni binamızın 3900 m2 kapalı alanı bulunuyor. Bina son teknolojiyle donatılmış olup birçok özellik taşımaktadır.Binamızda 1 ameliyathane ,20 adet nitelikli ünite ,çocuk kliniği,engelli kliniği ve mahkum kliniği bulunmaktadır. Toplamda 75 personel ile hizmet vermeyi planlıyoruz.Uzman hekim atamaları gerçekleştikçe tüm diş hekimliği dallarında hizmet vermeye başlayacağız. Fiziki imkanların artması yanında gerçekleştireceğimiz çalışmalarla ve mesleki bilimsel faaliyetlerle hastalarımıza daha donanımlı tedavi imkanları sunmayı düşünüyoruz.” Dedi.

Akhisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sağlık Bakanlığı ve İl Özel İdaresi katkıları ile yapılmakta olup hizmete açılış maliyetinin 5 milyon lira civarında olması bekleniyor.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız