KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar Okuyor

Akhisar Okuyor

21 Ocak 2015 Saat: 19:08
Akhisar Okuyor
Akhisar Okuyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar genelinde tüm öğrencilere, kamu kurumları çalışanlarına ve Akhisar halkına okuma alışkanlığı kazandırmayı, okumayı doğal bir ihtiyaç haline getirmeyi hedefleyen “Okuyan Şehir Akhisar Projesi” İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Akhisar Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği okuma programı ile ilk etkinliğini gerçekleştirmiş oldu.

Saat 15.00’te Belediye Meclis Salonunda yapılan okuma etkinliğine Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer işçi, Ali Velestin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Akhisar Ticaret ve sanayi Odası başkanı Abdurrahman Yılmaz, Akhisar Ticaret Borsa başkanı Alper Alhat, ve İlçe Proje Yürütme Kurulu üyeleri ile Ticaret Borsası Altı Eylül ilköğretim Okulu öğrencileri katıldı.

Basına bilgi veren "Okuyan Şehir Akhisar Projesi” Komisyon üyesi Muhammet Emin Altınkaynak;" Bugüne kadar Türkiye’nin birçok yerinde benzerlerine rastlanan projenin Akhisar’da göstermelik değil gerçekten amacına hizmet eden etkinliklere öncülük etmesi bekleniyor. Bu çerçevede yapılacak etkinliklere sadece öğrencilerin değil tüm Akhisarlıların katılımını sağlamak projenin en önemli hedeflerinden biri. İlçe genelinde resmi ya da özel her yerde ve herkes için okumaya dair farkındalık oluşturmak amaçlanıyor. Milli Eğitim Müdürlüğünün proje için hazırlattığı okumayı özendirici afişler ilçenin dikkat çekmeye müsait, önem arz eden birçok noktasında sergileniyor. Proje kapsamında yapılacak etkinliklerin özellikle şubat ayından sonra hız kazanması, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının da projeye sahip çıkmasıyla birlikte evde, okulda, işte, her yerde okuyan bireylerle kalıcı bir okuma alışkanlığının tesisi sağlanacak" dedi.

 

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız