KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Akhisar Üniversitesi Derneği Destek İçin Yemek Programı Düzenliyor

Akhisar Üniversitesi Derneği Destek İçin Yemek Programı Düzenliyor

8 Eylül 2014 Saat: 19:02
Akhisar Üniversitesi Derneği Destek İçin Yemek Programı Düzenliyor
Akhisar Üniversitesi Derneği Destek İçin Yemek Programı Düzenliyor
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Üniversitesi yaptırma ve yaşatma derneği Akhisar Belediye Meclis Salonunda toplandı. Akhisar Kaymakamı Kaan Peker başkanlığında toplanan derneğin bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Halil İbrahim Doğan, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Genli ve bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

Akhisar Üniversitesi yaptırma ve yaşatma derneği adına mali tabloyu üyelere yansıtan Belediye Başkanı Salih Hızlı inşaatın durumu hakkında bilgiler aktardı. ATSO Başkanı Yılmaz ise Üniversite tohumunun atılımı adına hep birlikte çalışılması gerektiğine bu konuda da ciddi çalışmalar yaparak doğru projeler üzerinden gidilmesi konusunda fikrini beyan etti. 23 Eylül günü akşamı dağıtılan davetiyeler ile bir yemek organizasyonu yapacaklarını dile getiren ATSO Başkanı Yılmaz dernek üyelerinden de bu konuda destek istedi. Derneğin organize ettiği yemek programının ise 23 Eylül akşamı mevcut inşaat alanı içerisinde yapılacağı bildirildi.

Kaymakam Kaan Peker ise derneğin tek çatı altında tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte halkın bir noktada buluşmasının önemli bir gelişme olduğunu dikkat çekerek bu birlikten muhakkak bir başarı geleceğini işaret etti. Akhisar Organize Sanayi Bölgesinin her geçen gün gelişmesinin yanında bacasız fabrika olarak nitelendirilen üniversitelerin de şehirlerin vazgeçilmezleri arasında olduğuna vurgu yapan Kaymakam Peker bu konunun geleceğe yapılmış önemli bir yatırım olduğunu ifade etti.

Akhisar Üniversitesinin temellerinin atılması noktasında bugün burada yapılan ve şehrin söz sahibi bir çok sivil toplum kuruluşunun burada yer almasından dolayı mutluluğunu ifade eden Keskinoğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi İsmail Keskinoğlu yaptığı açıklamada; “Keskinoğlu diğer projelerde olduğu gibi bu projede de lider olmak için ön planda olacaktır. El ele vererek bu işin yapılması gerektiğini bugün ise artık bu işin işe sözlü olarak da destek vererek bu işin arkasındayız lafını hepimiz duymamız gerekiyor” dedi.

Öte yandan yeni eğitim ve öğretim yılında Celal Bayar Üniversitesi Akhisar Yerleşkesinde Bin 600 öğrencinin eğitim göreceği ancak mekan eksikliğinden dolayı özellikle Çocuk Gelişimi ve bir çok bölümün açılamadığı bildirildi.

Ardından Dernek yönetim kurulu ve üyeleri Akhissar Sigara Fabrikası alanında 11 Bin metrekare kapalı alanda yapılan inşaatı gezerek son bilgileri yerinde aldı.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız