KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Akhisar'da 37. Yıl Kutlaması

Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin kuruluşunun 86. Akhisar Şubesinin 37. Kuruluş yılı kutlama pastası 10. Marşı eşliğinde alkışlar arasında kesildi.

19 Şubat 2014 Saat: 20:10
Akhisar'da 37. Yıl Kutlaması
Akhisar'da 37. Yıl Kutlaması
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Yardım Sevenler Derneği  Şubesi Başkanı  Nursen  İzmirlioğlu,  yönetim kurulu üyeleri Halime Orhun, Günsen Görk, Leyla Varış, Ayhan Karakuş, Pervin Merde, Şuküfe  Dutlulu, Sevil Yavuz, Hatice Kuzulu, üyeler ve konukların katıldığı  kutlama töreni  Rames Cafe’de  yapıldı. Şube Başkanı Nursen izmirlioğlu  yaptığı açış konuşmasında, Genel merkezin 86. Akhisar Şubesinin  37 yılını kutladığını, Türkiye’de  145 şubenin en eski kurulanlardan birinin  Akhisar  olduğunu belirterek, “Yönetim olarak tek hedefimiz Atatürk İlke ve devrimlerine sahip çıkarak, demokratik ve insan haklarına saygılı, şeffaf  ve dürüst olarak hizmet için varız. Yıllardır yönetimimize  üyelerimizin gösterdikleri güvene sonsuz teşekkür ediyoruz. 37 yıldır yardım yolculuğumuzda  bize önderlik eden ,  ebediyete göç eden, kurucularımızı üyelerimizi  rahmetle anıyoruz. Hayatta olan dostlarımızı ve derneğimize bağış yapan Akhisarlılara da saygı, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kaymakam’ın eşi  Funda Peker, Belediye Başkanın eşi Nergis Hızlı, Emniyet Müdür Vekili’nin eşi  Yasemin Demiray’ın da  katıldıkları, Marka olan  Köfteci Ramiz şirketinin açtığı modern  Rames Cafe  personelinin hazırladığı özel menü ile gelen konuklar yemek yedikten sonra, Rames Cafe’nin armağanı olan  86 ve 37 yıl kutlama pastası başkan, yönetim kurulu üyeleri ve daha önce görev yapanların da katılımı ile 10. Yıl Marşı eşliğinde alkışlar arasında kesildi. Kutlamaya katılanlara Müzisyen Selim Aydın klavyesi ile günün sevilen eserlerini sundu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız