KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar'da İlk Resmi Fetö Açıklaması

Akhisar'da İlk Resmi Fetö Açıklaması

25 Ağustos 2016 Saat: 18:18
Akhisar'da İlk Resmi Fetö Açıklaması
Akhisar'da İlk Resmi Fetö Açıklaması
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Soydemir Yol Yardım ve Araç Kurtarma

Akhisar'da İlk Resmi Fetö Açıklaması

Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile şuana kadar 270 kişinin bağlantılı olduğu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklandı.   Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı’nın yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verildi;   FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün devletimizin tüm organlarına büyük bir gizlilikle yerleştirdiği militanlarına verdiği emir ve talimatlarla Türkiye Cumhuriyeti Devletini ele geçirmeye ve seçilmiş meşru hükümeti zorla görevden uzaklaştırmaya çalıştığı, bu kapsamda 15 Temmuz 2016 akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri içinde görev yapan örgüt militanlarının oluşturduğu bir cunta vasıtasıyla darbe teşebbüsünde bulunduğu tüm kamuoyunun malumudur.

Söz konusu terör örgütünün Akhisar ilçesindeki kadrosu ve yapılanmalarına yönelik olarak 15/07/2016 tarihinden itibaren yürütülen soruşturmalar çerçevesinde;1- Hakim ve Cumhuriyet Savcılarına yönelik soruşturmada Akhisar, Soma ve Gördes ilçelerinde görev yapan toplam 5 Hakim/Cumhuriyet Savcısı hakkında soruşturma yürütülmüş olup, bu soruşturma çerçevesinde gözaltına alınıp tutuklanan 5 şüpheliden 2'si bilahare adli kontrol şartıyla tahliye edilmiştir.              

2- Emniyet mensuplarına yönelik soruşturmada değişik rütbelerdeki 35 emniyet mensubu hakkında yakalama ve gözaltı işlemi yapılmış, bunlardan 3'ü tutuklanmış, 32'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.              

3- 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Hükümleri uyarınca kapatılmasına karar verilen özel eğitim kurumları, özel öğrenci yurtları ve derneklerle ilgili soruşturmada; 26 şüpheli hakkında yakalama-gözaltı kararı verilmiş, bunlardan 13'ü tutuklanmış, 10 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiş ve ele geçirilemeyen 3 şüpheli hakkında da yakalama emri çıkartılmıştır.                

4- Örgütün esnaf yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde 2 şüpheli tutuklanmış, 4 şüpheli hakkında yakalama emri çıkartılmıştır.              

5- Akhisar Adliyesi, Kapalı/Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelleri hakkında yürütülen soruşturmalar çerçevesinde 12 şüpheli gözaltına alınmıştır.                

Akhisar ilçesinde yukarıda belirtilen ana başlıklarda yürütülen soruşturmalar kapsamında, soruşturma safahatı itibariyle haklarında muhtelif adli işlemler yürütülen toplam şüpheli sayısı bugün itibariyle 270'dir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Denildi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız