KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Akhisar'da Yeni Bir Yaşam Yükseliyor!

Akhisar'da Yeni Bir Yaşam Yükseliyor!

15 Ağustos 2014 Saat: 16:06
Akhisar'da Yeni Bir Yaşam Yükseliyor!
Akhisar'da Yeni Bir Yaşam Yükseliyor!
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar'da hatta Manisa'da ilk ve tek olma özelliğini taşıyacak olan Elysium Meva'nın Lansman gecesi, görkemli bir törenle gerçekleşti. Gecede, Erdenler Beton'un projesi olan Elysium Meva tanıtımı gerçekleşti. Program, Erdenler yönetim kurulu başkanı Hasan Hüseyin Erden'in konuşması ile başladı.

Hasan Hüseyin Erden; "Saygı değer davetliler, bu özel gecemizdeki mutluluğumuzu bizler ile paylaştığınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Öncelikle şunu söylemeliyim ki; inanarak ve ne istediğimizi bilerek bir proje geliştirdik. Doğru şartların oluşmasını bekledik. Yaklaşık 2 yıllık bir sürecin sonunda da doğru yerde, doğru zamanda, doğru şartlarla hedefimizi gerçekleştiriyoruz. Bir projenin başarılı olması için sadece mimarisi, lokasyonu, konsepti yeterli değildir. İnsanların ihtiyaçlarını karşılamanız ve onlara farklı bir yaşam sunmanız gerekir. Biz de bu konuda projemizin özelliklerine güvendik. Biz insanı hedefliyoruz; ihtiyaçlarını, yaşamın kolaylaşmasını ve kaliteye dönüşmesini önemsiyoruz. Projenin Akhisar’ımız için yeni bir yaşam alanı oluşturacağını iddia ediyoruz. Akhisar’ın hatta Manisa ve bölgesinin ilk 17 katlı yaşam-konut projesi olacak. Bu tabi ki çok önemli bir özellik; ama biz Erdenler olarak bu projeyi üretirken şunu hedefledik; bambaşka, yepyeni bir yaşam deneyimi ve gerçek bir yaşam alanı oluşturmak. Amacımız sadece beton ve dört duvardan oluşan bir yapı kurmak değil; o yapıya ruh katacak olan, yaşanabilir kılacak olan, özellikleri ve sürdürülebilir bir yönetim anlayışını oluşturmak. İnsanlar şehrin ve iş hayatının yorucu stresinden uzaklaşsınlar. Evlerine mutlu dönsünler. Evlerinde, Elysium Meva’da vakit geçirmekten keyif alsınlar. Örneğin, Akhisar Gölet Yaşam Alanı’nın Akhisarlılar için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. İnsanlar bu gölet alanına gitmek, çocuk oyun parklarına gitmek, burada vakit geçirmek istiyorlar, değil mi? Neden? Çünkü orası yeşil alanlardan oluşan bir yaşam alanı. Yaşanabilir yeşil yaşam alanlarına ihtiyacımız var. 

Elysium Meva 7000m2’lik bir yeşil alana sahip olacak. Bahçe düzenlemeleri, gölet alanları, çocuk oyun alanları, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı/açık yüzme havuzları.

İstanbul’daki konut projelerini görüyoruz, duyuyoruz. Neden biz de böyle bir yaşam alanından oluşan konut projesini Akhisar’a kazandırmayalım ki? İnsanlar daha yeşil, daha yaşanabilir ve daha güvenilir alanları hak ediyorlar" dedi. 

Akhisar şehri duruşu ile, Akhisarlı hayata bakışı ile kent soylu bir yapıya sahiptir. Hepimizin bildiği üzere Akhisarımız; futbol takımı ile köftesi, tavuğu, zeytin ve zeytinyağı markaları ve daha birçok saygın markaları ile her geçen gün gelişmekte ve marka şehir olma yolunda hızla ilerlemektedir. Akhisar’ımıza ve özellikle Akhisar Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılan yatırımları biliyor ve biz de Erdenler Beton olarak gelecekteki Akhisar’ın inşaasına katkı sağlayan bir marka olmaktan mutluluk duyuyoruz. Akhisar gelişiyor. Akhisar’ın ticari bir cazibe merkezi haline gelmesi yolunda hak ettiği yere doğru ilerliyor olması da; bizlere bu projeyi yapmamıza vesile olma noktasında en büyük etkenlerden biridir.

Hasan Hüseyin Erden;" Akhisar’ın ticari önemini, geçiş noktası üzerinde büyük şehirlere yakın bir lokasyonda olduğunu bilen yatırımcılar yatırımlarını Akhisar’a çeviriyor. Şehir büyüyor ve ihtiyaçlar da artıyor. Bu gelişmeler ile birlikte; bizler de Erdenler olarak Akhisar’ın gelişmesine katkıda bulunacak en büyük konut-yaşam alanı projesi Elysium Meva’yı hayata geçiriyoruz. Bu girişim ile sektörümüze öncü olmaktan ve bizlerden sonra yeni yaşam alanları üretmek isteyenlere örnek olmaktan da mutluluk duyuyoruz. İnşallah 2 yıl gibi bir dönem içerisinde Elysium Meva’yı bitirmeyi hedefliyoruz. Eryüksel İnşaat’a ve mimarlarımıza; Markafabrika Reklam Ajansımız’a teşekkür etmek istiyorum. Elysium Meva Akhisar’ımıza hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra, Eryüksel İnşaat'tan projenin mimarı olan Hayrettin Eryüksel, Elysium Meva'nın mimarisi ve teknik yapısı hakkında konukları bilgilendirdi.

Hayrettin Eryüksel;"Öncelikle Elysium Meva’nın tasarım sürecinden biraz bahsetmek istiyorum. Yaklaşık iki sene önce başladık ve bugüne kadar ilk günkü heyecanımızı hiç kaybetmeden çok çalıştık. Akhisar’ın sembollerinden biri de Elysium Meva olsun istedik ve çalışmalarımızı bu doğrultuda ilerlettik. İşlevselliğe ve estetiğe önem verip insan odaklı bir proje hayal ettik. Geçmişimizdeki değerler ile günümüzün teknolojisini birleştirip tüm ihtiyaçlara cevap veren bir yaşam alanı tasarladık ve Elysium Meva’yı oluşturduk. Şimdi; projemizin teknik alt yapısı ile ilgili bahsetmem gerekirse; Elysium Meva, Akhisar’da fore kazık sisteminin ilk uygulandığı projedir. Fore kazık kısaca şudur; zeminin delgi makinesi yardımı ile kazıldıktan sonra donatısının yerleştirilip betonlanması ile oluşan kazıklardır. Rakamsal detayları anlatarak sizlerin vaktini daha fazla almak istemem. Gecenin sonunda sizlere proje katalogları verilecek. Orada da detaylıca görüyor olacaksınız. Akhisar’ın bodrum dahil ilk 18 katlı karma projesi olma özelliğini taşıyan Elysium Meva’yı bize tasarlama fırsatı veren ve bize güvenen Erdenler ailesine teşekkür ederiz. Eryüksel İnşaat olarak Akhisar'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Herkese iyi akşamlar." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Gece, Elysium Meva'nın proje özelliklerinin anlatıldığı sunum ile devam etti. Elysium Meva; Elysium Kule, Elysium Konsept, Elysium Bahçe ve sosyal tesisler olmak üzere 4 farklı yapıdan oluşmaktadır.Elysium Kule'de 3+1 daireler ve 3+1 Açık Mutfak daire seçenekleri, 4+1 daireler ve 5+1 Loft daire seçenekleri olacak. Elysium Konsept 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri ile, Elysium Bahçe ise 3+1 daire seçenekleri ile satışa sunulacak. Kısacası Elysium Meva'da 65 m2'den 250 m2'ye kadar her ihtiyaca ve beğeniye göre farklı boyutlarda yaşam alanları bulacaksınız.Sunucu fiyatlarla ilgili olarak;  Elysium Meva'nın Pazarlama ve Satış sorumlusu Cengiz Güde ile iletişime geçilmesini rica ederek, bu geceye özel 25 adet dairenin yüzde 15 indirimde satışa sunulduğunu açıkladı. Ve sunum eşliğinde gece sona erdi




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız