KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Akhisarlı 8 Mart Kadınları; Taleplerimizin Takipçisiyiz

Akhisar’da faaliyet gösteren 8 Mart Kadın Dayanışma Grubu, Park Kulüp’te yaptığı basın açıklamasında “Bizim birbirimize ihtiyacımız var, taleplerimizin takipçisiyiz” dedi.

1 Kasım 2014 Saat: 15:22
Akhisarlı 8 Mart Kadınları; Taleplerimizin Takipçisiyiz
Akhisarlı 8 Mart Kadınları; Taleplerimizin Takipçisiyiz
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar’da faaliyet gösteren 8 Mart Kadın Dayanışma Grubu, Park Kulüp’te yaptığı basın açıklamasında “Bizim birbirimize ihtiyacımız var, taleplerimizin takipçisiyiz” dedi.

Akhisar’da yaşayan farklı yaşlarda, farklı mesleklerde ve farklı alanlardan gönüllü olarak, hiçbir ayrım gözetmeden bir araya gelmiş 8 Mart Kadın Dayanışma Grubu; 2015 genel seçimlerinde yine yerel seçimlerde olduğu gibi kadın adayların Ankara’ya gitmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Grup adına basın açıklaması yapan Yasemin Çelik şunları ifade etti; 

“8 Mart Kadın Dayanışma Grubu” olarak kadınlarımızın gerek iş hayatında, gerekse siyasette, gerekse toplumsal yaşamda ikinci sınıf vatandaş olarak a artık dur demek ve kadınlarımızın her alanda dayanışma içerisinde olabileceğini göstermek ve desteklemek için çalışmaktayız.

Kadınlarımıza yönelik yerel seçim içersinde yaptığımız çalışmalar ile kadınlarımızın Belediye Başkanlığında, Belediye Meclisinde, Muhtarlık, Azalık ve benzeri pozisyonlarda görmek istediğimizi defalarca ifade etmiştik.

Bugün geldiğimiz noktada azalık, muhtarlık, Belediye Meclisi ve il Genel Meclisinde Akhisar’ı temsil eden kadın seçilmiş bulunması hedeflerimizi büyütmemiz gerektiğine işaret etmektedir.

2014 Yerel seçimlerinde mahallelerden Muhtar ve Aza adayı olan kadınlarımızın toplamda 24.000 e yakın oy alması doğru analiz edilmiş olup grubumuzun yeni çalışma rotasını belirlemiştir.

HALKIN VEKİLLERİNİ KADINLAR BELİRLEYECEK!

Biz Akhisar’da yaşayan farklı yaşlarda,farklı ve farklı alanlardan gönüllü olarak, hiçbir ayrım gözetmeden bir araya gelmiş kadınlar olarak 2015 genel seçimlerinde Akhisardan kadın adayların TBMM gitmesi gerektiğine inanıyor ve bunu başarabileceğimizi biliyoruz. Bu amaçla bugünden itibaren Akhisar ve mahallelerinde, işyerlerinde ,tarlalar da kadının bulunduğu her alanda çalışma yürüteceğimizin bilinmesini istiyoruz.

Özel de Akhisar genelde tüm ülkede ki kadınların soru, sorun ve önerilerinin meclise taşınması için Akhisar'da ki partilerimizi kadın aday göstermeye yada kadın sorunlarını çözüm önerilerimizi gündemine alacak söylemler geliştiren adaylar göstermeye davet ediyoruz.

BİZİM BİRBİRİMİZE İHTİYACIMIZ VAR

TALEPLERİMIZİN TAKİPÇİSİYİZ

“8 Mart Kadın Dayanışma Grubu” olarak aşağıda ki taleplerin dün olduğu gibi bu de takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.

• Çalışan kadınlara Mobbing uygulanmasına son verilmesi ve güvenceli çalışma ortamının sağlanması için mecliste çalışma yürütülmesi

• Ev kadınlarımızın sosyal güvenceye kavuşturulabilmesi için, mecliste çalışma yürütülmesi

yürütülmesi

• Engelli kadınlarımıza engelsiz bir kentler yaratabilmek için,mecliste çalışma yürütülmesi

• Mağdur durumda olan (Şiddete uğrayan, sokakta yaşayan, terk edilmiş, vb) kadınlarımızın normal hayata kazandırılması için gerekli fiziki, psikolojik, ekonomik destek alanlarının yaratılabilmesi için mecliste çalışma yürütülmesi

• Kırsal kesimde yaşayan kadınlarımızın ve geçeci tarım işçiliği yapan kadınlarmızın sosyal güvenceye kavuşturulması için mecliste çalışma yürütülmesi

Bu ülkede yaşadığımız ortak sorunlara karşı, ortal çözümler bulmak isteyen bütün kadınlarımızı bizlere destek olmaya çağırıyor ve selamlıyoruz.

“8 Mart Kadın Dayanışma Grubu"

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız