KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Akhisarlı Bakkallar İftarda Buluştu

Akhisarlı Bakkallar İftarda Buluştu

20 Haziran 2016 Saat: 09:50
Akhisarlı Bakkallar İftarda Buluştu
Akhisarlı Bakkallar İftarda Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisarlı Bakkallar İftarda Buluştu

Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar Bakkallar Odası bu yıl üçüncüsünü düzenlediği geleneksel iftar yemeğini Keskinoğlu Tavvuk Restaurant’ta verdi. 

Bakkallar Odasına kayıtlı üyelerin çoğunun katıldığı iftar yemeğe Akhisar Belediye Başkan yardımcıları Ömer İşçi, Ali Velestin, Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Esnaf Oda Başkanları, Dernek başkanları, Sivil Toplum Örgütleri ve Bakkallar Odası üyeleri katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara yaptı.

Zafer Kara;” üçüncüsünü düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum hoş geldiniz. Sevgili misafirlerimiz bu gün burada sanki Keskinoğlu’nun bir misafiriyiz gibiyiz, onlarla bir, onlarla bir bütün gibiyiz. Akhisar’ın gelişmesi için, Akhisar’ın büyümesi için bu esnafların birlik, bütünlük ve mücadele ile bir bütün halinde hareket etmesi için, bir olmalıyız, diri olmalıyız iri olmalıyız. Biz bakkallar olarak taşın altına elimizi, yüreğimizi ne kadar koyuyorsak inanın onun karşılığını alıyoruz. Keskinoğlu şirketler grubuna Bakkallar odası yönetimi ve üyeleri olarak art arda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz sonucunda onların hijyenliğini, onların bütünlüğünü gördükten sonra artık Akhisarlının da bu markalara sahip çıkmasına gerektiğine inanan bir şahsınızım. Taşın altına biz bakkallar olarak elimizi, gövdemizi koyduk, tüm Akhisar halkının da elini, yüreğini koysun. Geriye baktığımızda aramızdan ayrılan Marangozlar odası başkanı Recep Akkaya vardı, Sıhhi Tesisatçılar Odası başkanı Hüseyin Selçuk vardı, şimdi onları temsil eden başkanlarımız var, hayatın devam ettiğini görebiliyoruz. Ben sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum. İnanıyorum ki bu üyelerim olduğu müddetçe ben varım. İnanıyorum ki üyelerimin benim üstümde, benim gönlümde benim sırtımda hakları çok fazladır. Ben sizin karşınızda eğilmeye mecburum, size haksızlık edenin karşısında dimdik durmaya mecburum” dedi.

İftar yemeğinde konuşan Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter;” Bu güzel birlikteliğe katılan herkese teşekkür ediyorum. Üçüncüsünü düzenlediğiniz bu iftar yemeğinin, Allah 33’cüsünde de bizleri burada beraberce buluşturmasını diliyorum. Bu iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen değerli dostlarıma, yönetim kurulu üyelerime teşekkür ederken, katkı ve desteklerinden dolayı Manisalı, Akhisarlı olan değerli dostumuz Keskinoğlu şirketler grubuna ve evlatlarına teşekkür ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, gecede, Akhisarlı yerel basın mensuplarına hediye sepeti hazırladı ve hediye sepetlerini Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim kurulu üyesi İsmail Keskinoğlu tarafından verildi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız