KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Akhisarlı Doktor Raşit Midilli, Profesör Oldu

Akhisarlı Doktor Raşit Midilli, Profesör Oldu

10 Kasım 2015 Saat: 23:04
Akhisarlı Doktor Raşit Midilli, Profesör Oldu
Akhisarlı Doktor Raşit Midilli, Profesör Oldu
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisarlı Doktor Raşit Midilli, Profesör Oldu

Dr.Tuncay Şen MHA Haber

Akhisarlı Doktor Raşit Midilli Kulak Burun Boğaz uzmanı olarak devam ettiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Ana Bilim Dalında ki akademik kariyerinde Profesör ünvana ulaştı.

Profesör ünvanını kazandığını sosyal medya hesabında ilan eden Dr. Raşit Midilli, duygularını şu şekilde paylaştı; “İnsan hayatında bazı unutulmaz anlar vardır. Geçtiğimiz günlerde bu anlardan birini yaşadım. Rahmetli babamın da bu anı, profesör olduğumu görmesini çok isterdim.  İnsanlar tutkularının ve hayatın peşinden koşarken bazen ayakları altında ezilen çiçekleri farketmiyor. Şu fotoğrafa bu akşam bakarken yıllar önce yaşadığım bir olayı tekrar hatırladım. Bundan 5 sene kadar önce kızımın gittiği anaokulundaki öğretmenle rutin görüşmemizde öğretmen sınıfta herkesin bir resim yapmasını istediğini söylemişti. Resmin konusu ise dünyada neyi yok etmek istiyorsan onun resmini yap imiş. Hatırladığımda hala üzüldüğüm kızımın bir bilgisayar resmi yapmasıydı. Öğretmeni sorduğunda ise yanıtı bu dünyada en çok yok etmek istediğim şey babamın bilgisayarı olmuştu. O an bana hiç farkettirmeyen kızımın içinde yaşadığı fırtınayı hissetmiştim. Geçen bir uçak yolculuğunda çok sevdiğim bir profesör arkadaşıma bu anı anlatınca o da bana benzer bir hikaye anlattı. Doçentlik sınavını kazandığı gün eşine müjdeli haberi telefonla verdiğinde eşinin yanındaki küçük oğlu da habere sevinmiş, ancak sevinci yani artık babam ben su istediğimde bana verebilecek mi olmuş. Eminim akademik hayatın içindeki insanların bunlara benzer nice hatıraları vardır. İnanın bu hatıraların hepsinin ortak özelliği ise başarıya ulaşmış insanların yanında hep fedakarlık yapan başka insanların olması. Bu yüzden, rahmetli babamdan, annemden, kardeşimden sevgili eşime, kızıma ve oğluma; ilkokul öğretmenimden hala beraber çalıştığım veya emekli olmuş hocalarıma; her zaman yanımda desteklerini hissettiğim arkadaşlarım, dostlarım, yakınlarım ve Akhisarlı hemşerilerime; etrafımdaki tüm fedakar insanlara teşekkürü bir borç bilirim.  Hayatın peşinden koşarken etrafımızdaki insanların değerini her zaman bildiğimiz güzel yarınlar dileklerimle… “

İçinde 355 resim bulunan 316 sayfalık "Aile Hekimleri İçin KBB"  kitabı aile hekimlerince ilgi görmüştü.

Akhisar da  Zeytinliova Sağlık Ocağı ve 3 nolu sağlık ocaklarında Pratisyen Hekim çalıştıktan sonra 1997 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Anabilim Dalı’ nda ihtisasa başlayıp; 2002 yılında Uzman Doktor olmuştur. 2002 yılından itibaren KBB Kliniği' nde Başasistan olarak çalıştıktan sonra 2005 yılında Yardımcı Doçent, 2010 yılında Doçent olmuştur.

Profesör Dr. Raşit Midilli'yi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

ahmet-midilli
ahmet-midilli
ahmet-midilli
ahmet-midilli
ahmet-midilli

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız