KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

Akhisarlı Muhtarları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Akhisarlı Muhtarları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

21 Ağustos 2014 Saat: 10:55
Akhisarlı Muhtarları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Akhisarlı Muhtarları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Kaymakamlığınca organize edilen mahalle muhtarları bilgilendirme toplantısı Akhisar Esnaf kefalet konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Devlet Su İşleri (DSİ) İkinci bölge müdürü Hayati Çelenk, D.S.İ.  Manisa Şube Müdürü Yakup Gülay, Akhisar İlçe Emniyet Müdür Vekili Alper Altınok, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü M. Akif Şenyürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer,  İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı ve İlçe Sağlık Grup Başkanı Selin Köksal ile Mahalle ve belde muhtarları katıldı.

İlk olarak konuşan D.S.İ. 2 bölge müdürü Hayati Çelenk, Muhtarlara Gördük Barajı hakkında bilgi vererek yapılan ve yapılması gereken çalışmalar değerlendirdi. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise “Biz devlet olarak yatırım ve hizmet yapmaya devam edeceğiz. Büyükşehir oluşumuzdan dolayı bazı sıkıntılar olabilir. Sizler daha önceden sıkıntı ve sorunlarınızı Özel İdarelere iletiyor özel idarelerde çözüm bulmaya çalışıyorlardı. Ancak biz özellikle istedik büyükşehir olmayı bu büyükşehir olmamız ile birlikte sizler hizmetlerinizi özel idareler kapandığı için  su ve kanalizasyon hizmetlerinizi Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MASKİ’den almaya devam edeceksiniz. Ancak sizler sıkıntılarınızı bizlere bildirirseniz bizlerde sizlerin sorunlarına çözümü daha kolay ve daha hızlı bir şekilde buluruz” dedi.

Akhisar kaymakamı Kaan Peker ise Akhisar’a yapılan hizmetler ve Devlet tarafından yapılacak hizmetleri anlattı. Toplantıya katılan Kamu Kurum müdürleri’de çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra Mahalle Muhtarlarının mahallelerindeki sorunlar dinlenip soruların cevapları verildi. 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız