KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisarspor, Bursaspor Maçı Ardından

Akhisarspor, Bursaspor Maçı Ardından

21 Kasım 2015 Saat: 18:13
Akhisarspor, Bursaspor Maçı Ardından
Akhisarspor, Bursaspor Maçı Ardından
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisarspor, Bursaspor Maçı Ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Bursaspor'u galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Ön gördüğümüz, planladığımız şekilde kaliteli bir oyun oldu. Rakibi oynatmadık ve oynadık diye düşünüyorum" dedi. Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Akhisar Belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda güçlü rakibi Bursaspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Maçın öncesinde oyuncularımız ile konuştuğumuzda çok iyi bir takıma karşı oynayacağımızı ve bunun bilincinde olmamız gerektiğini söylemiştim. Nitekim de böyle bir maç oldu. Ama biz de takım oyununda çok agresif ve kaliteli bir takımız. Ön gördüğümüz, planladığımız şekilde kaliteli bir oyun oldu. Rakibi oynatmadık ve oynadık diye düşünüyorum. Güzel goller vardı. Temposu yüksek bir karşılaşmaydı. Bursaspor gibi çok önemli bir rakibi yendiğimiz için çok mutluyum. Ligde alınan her puan çok önemlidir. İç saha performansımız şu an için çok iyi gidiyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah devamını diliyorum" dedi. Gazetecilerin, son haftalarda sürekli yedek kalan Bruno Rosa'nın gol attıktan sonra yedek kulübesine dönerek kendisine sitemkar bir harekette bulunduğu yönündeki soruyu yanıtlayan Cihat Arslan, "Ben, bana yaptığını sanmıyorum. Eğer bana yaptıysa cezasını veririz. Şu an pozisyonu bilmiyorum. Gol atmış olması önemli değil. Sizin söylediğinize karşılık olarak söylüyorum bunları. Çünkü ben öyle bir pozisyon görmedim. Biz büyük bir aileyiz. Herkes birbirini seviyor, sayıyor. Şu ana kadar ben arkadaşlarıma 'Senin kaşının altında gözün var' demedim. Onlar da bana demez ve diyemez de. Derse de gerekli hamleyi yaparım. İsterse 7 tane gol atsın. Çünkü ben teknik direktör olarak saygınlığımı korumak zorundayım. Yine söylüyorum bu açıklamalar sizin söylemlerinize yanıttır. Ben pozisyonu tekrar izleyeceğim. Çok şükür biz bir aile olarak çok büyük işler başarıyoruz" diye konuştu.

"BU ŞEHRİ TERK EDERİM, BU ŞEKİLDE ANLIYORLARSA"

Maç sonraları yaptığı bazı açıklamalarda Akhisar Belediyespor'u bir kasaba takımı olarak dile getirmesinin ilçede farklı tepkilere neden olabildiğinin sorulması üzerine konuşan Arslan, "Kişinin anlatmak istediği karşıdakinin anladığı kadardır. Benim burada 'ilçe takımı' demem kendi camiamı, yönetimimi yükseltmek içindir. Küçültmek için asla olamaz. Ben de bu takımın formasını giydim. Ben bir ilçe takımı bunu başarıyor diye söylüyorum. Akhisar, Manisa'nın bir ilçesi yani. Bu bir gerçek. Bu başarı daha da taçlansın diye söylüyorum. Yoksa bizim halkımız bunu yanlış anladıysa kendilerinden yüz bin kez özür diliyorum. Ben o zaman onların gözünün içine bakamam. Bu şehri terk ederim, bu şekilde anlıyorlarsa. Ben Akhisar Belediyespor'un başarısını taçlandırmak için söyledim. Biz Galatasaray, Beşiktaş, Bursa, Trabzon ile yarışabiliyorsak ki yarışabiliyoruz, ben bunun ne kadar değerli olduğunu söylemek istedim. Biz küçüğüz bir karınca gibi ama yaptığımız iş bir bütünlük halinde çok büyük" şeklinde konuştu. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Akhisar Belediyespor'a 3-1 mağlup oldukları maç sonrası yaptığı açıklamada, "Hakikaten bir hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda. Bunu oyuncularımızla paylaşıp nedenlerini ortaya koymamız lazım" dedi. Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Bursaspor, deplasmanda Manisa ekibi Akhisar Belediyespor'a 3-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı taraftarlar maç sırasında sık sık "Ertuğrul Sağlam istifa" sloganları atarken, Bursasporlu oyuncuları da tribün önüne çağırarak yuhaladı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Akhisar Belediyespor'u tebrik etmek istiyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Benim üzüldüğüm konu kötü oynadık. Birbirini takip eden iki maçta bu kadar farklı görüntü ortaya konulmasını kabul edemiyorum. Bir önceki maçta ligin en iyi takımlarından birine karşı çok iyi ve üstün bir oyunla herkesin hayranlıkla izlediği bir takım, bugün geliyor burada tam tersi bir oyun ortaya koyuyor. Ortada bir gerçek var. Bu oyuncular bizim oyuncularımız. Bu takımı da ben yönetiyorum. Hesap vermesi gereken en önemli kişi de benim. Açıkçası çok fazla da izah edemiyorum. Bir kötü oyun olsa devamını getirir ancak bir önceki maçta çok iyi görüntü bir sonraki maçta tam tersi bir görüntü yakışmadı bize. Tabii ki bu durumu değiştirmek zorundayız. Önümüzde Kayserispor maçı var. Hakikaten bir hayal kırıklığı yaşıyorum şu anda. Bunu oyuncularımızla paylaşıp nedenlerini ortaya koymamız lazım. Futbolda tezatlıklar yaşanır ama bu kadarı da olmaz. Sonuçta mağlup olduk ama üzüntülüyüz. Artık bu maçı unutup Kayserispor karşılaşmasına bakmamız lazım. İyi bir oyunla kazanmak zorunda olduğumuz gerçeği ortada" dedi.

"BİZ KÖTÜ OYNADIK"

Bir gazetecinin, "Mağlup olmanızı Akhisar Belediyespor'un iyi oyununa mı yoksa, kendi kötü oyununuza mı bağlıyorsunuz?" sorusuna ise Sağlam, "Ben kendi takımımı değerlendiririm. Biz kötü oynadık. Siz bu mağlubiyeti ister Akhisar'ın iyi oyununa bağlayın, isterseniz bizim kötü oyunumuza. İkinci yarı biraz risk alıp iki forvete çıktık. Çok başarılı olduğumuz söylenemez. Oyunu rakip sahada yıkmaya başlamıştık ki çok kötü bir gol yedik. Bizim takımımıza yakışmayan bir goldü. Son dakikalarda oyunu beraberliği yakalayabilecek 10 dakikalık bir dönem içerisine sokabilirdik. Sonuçta kötü oynadık. Yakışmadı bize" diye konuştu.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız