KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisarspor’da Kupa Mesaisi Başladı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor 13. Haftada konuk ettiği Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak kötü gidişe dur diyemedi. 1 günlük aranın ardından Yılmaz Atabarut Tesislerinde Ziraat Türkiye Kupasında konuk ola

15 Aralık 2014 Saat: 18:00
Akhisarspor’da Kupa Mesaisi Başladı
Akhisarspor’da Kupa Mesaisi Başladı
DAYIOĞLU KASABI

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor 13. Haftada konuk ettiği Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak kötü gidişe dur diyemedi. 1 günlük aranın ardından Yılmaz Atabarut Tesislerinde Ziraat Türkiye Kupasında konuk olacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Hafif sakatlığı bulunan kaleci Oğuz Dağlaroğlu tedavi görürken, Gençlerbirliği maçında sakatlanarak oyundan çıkan Ahmet Cebe de takımdan ayrı çalıştı.

Uzun süredir galibiyet alamama gibi bir sıkıntımız var. İçerde oynadığımız son 3 maç Trabzon, Mersin ve bu haftaki maç öne geçipte sonradan beraberlikle ayrıldığımız müsabakalar. Bunlar bizi gerçekten çok üzdü. İkinci golü bulmamız gerekiyor demek ki, yada daha dikkatli olup 1-0’ı da korumamız gerekiyor. Bundan dolayı üzüntülüyüz yani, çok iyi bir konuma geleceğimiz yerde, şuan orta sıralardayız ve alt taraf da bize yaklaşmaya başladı. Ondan hem taraftarlarımızı üzdüğümüz için sıkıntılıyız yani, üzgünüz biz de gerçekten. Şimdi önümüzde bir kupa maçı var Trabzon ile oradan da inşallah puan yada puanlarla ayrılıp kupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.

Ancak ondan da önemlisi hafta sonunda bir maçımız var, Beşiktaş çok formda. Deplasmanda büyük takımlara karşı galibiyetimiz yok, inşallah bu şansızlığımızı da kırmak istiyoruz. İnşallah arkadaşlarımızın düşüncesi de bu yönde Beşiktaş maçında iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Uzun sakatlığın ardından Gençlerbirliği maçında son dakikalarda maça giren Kenan Özer ise yaptığı açıklamada; “uzun zaman sonra kısa süre de olsa sahada olmak benim için sevindiriciydi. Arkadaşlarımla olmak çok iyiydi, sakatlık her futbolcu için kötü bir durumdur. İnşallah iyileştim, artık bundan sonra takımlayım, hocam görev verdiği sürece göreve hazırım. İnşallah Trabzon maçında kupa müsabakasında ilk 11’de başlayacağım. Allah’ın izniyle orada kazanıp sonra Beşiktaş maçı var. Sonuçta 2 zorlu bir maçımız var” dedi.

Takımdaki son haftalarda düşüşe de değinen Kenan Özer “son dakikalarda bireysel ve basit hatalardan yediğimiz goller var. İçerdeki maçlarda öne geçiyoruz ama bunu koruyamıyoruz. Bu skor korumada bir sıkıntımız var ve onu da düzelteceğiz” dedi.

Sezon başında Trabzonspor’dan transfer edilen Kadir Keleş ise şans faktörü yanlarında olduğunda güzel günleri göreceklerini kaydetti.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız