KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisarspor, Gençlerbirliği Maçı Ardından Neler Konuşuldu

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, ligde aynı puana sahip olduğu Gençlerbirliği ile sahasında 1-1 berabere kalarak, önemli bir avantajı elinden kaçırdı.

13 Aralık 2014 Saat: 22:58
Akhisarspor, Gençlerbirliği Maçı Ardından Neler Konuşuldu
Akhisarspor, Gençlerbirliği Maçı Ardından Neler Konuşuldu
DAYIOĞLU KASABI

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, ligde aynı puana sahip olduğu Gençlerbirliği ile sahasında 1-1 berabere kalarak, önemli bir avantajı elinden kaçırdı. Ligde 6 haftadır galibiyeti bulunmayan Akhisar Belediyespor, sahasında Gençlerbirliği ile de berabere kalarak, galibiyet hasretini 7 maça çıkardı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Puanları aynı olan iki takım mücadelesini ortaya koydu. İlk yarı biraz geride oynadık. İkinci yarı futbol adına her türlü eylem ve taktik çalışmaları yaptık sahada. Kendi evimizde öne geçtiğimiz halde maçı önde kapatamadık. Bireysel hatalar ve konsantre eksikliği nedeniyle son 3 maçı pahalıya ödedik. Topun arkasında iyi duran bir takım vardı karşımızda. Bir pozisyonda golü buldular, tebrik ediyorum. Bizim için şanssız bir geceydi. Umarım bu son olur. Oyuncu arkadaşlarımı yine de kutluyorum. İyi bir çaba gösterdiler. Bu ligde puan değerli ama uzun süre 3 puanla tanışamamak bizim için üzücü” dedi. Bir gazetecinin moral motivasyon anlamında takımda bir sorun olup olmadığı konusundaki sorusunu yanıtlayan Akçay, “Biz şu anda henüz o stresle tanışmadık ama öz güvenimiz var. İkinci yarıdaki tavır ve davranışlarımız bunu gösteriyor. Rakiplerimiz bunu kullanıyor olabilir ama şu an için böyle bir durum söz konusu değil" diye konuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Akhisar Belediyespor’un ligde pozitif futbol oynayan, iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu vurgulayan Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Naci Şensoy, bir puan aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Şensoy, “Akhisar Belediyespor’un oturmuş bir felsefeleri var. Onun devamında lige fırtına gibi başlangıç yapmışlardı. Fakat son 6 maçından 3 beraberlik alan bir Akhisarspor’a karşı öz güven kaybı üzerine planlarımızı yaptık. Her iki takımda maça kontrollü başladı. Çok az gol pozisyonlu bir ilk yarı geçti. İkinci yarı Akhisar biraz daha bizi zorlamaya başladı ve golü buldu. Bizim takım adına olumlu olan şey ise birden reaksiyon vermemiz. Bunun sonucunda da beraberlik golü bulduk. Bence maçın hakkı beraberlikti. Son dakikalarda bariz bir penaltımız verilmedi. Hakemlere şunu söylemem gerekiyor. 90. dakikada oyunun içinde bir dakikadır. Bilinç altında 90. dakikadır diye penaltı vermiyorsan o zaman senin acemiliğine bağlarız diye düşünüyoruz. Onun dışında çok Fair-play ve centilmence geçen bir maçtı. Bir puan aldığımız için mutluyuz” şeklinde konuştu.



Akhisarspor, Gençlerbirliği Maçı Ardından Neler Konuşuldu
Akhisarspor, Gençlerbirliği Maçı Ardından Neler Konuşuldu

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız