KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisarspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Akhisarspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarına Başladı

15 Nisan 2014 Saat: 19:27
Akhisarspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Akhisarspor, Kayserispor Maçı Hazırlıklarına Başladı
DAYIOĞLU KASABI

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 19 Nisan Cumartesi günü saat 16.00 da Manisa 19 Mayıs Stadında konuk edeceği Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı. Yılmaz Atabarut Tesislerinde hafif sakatlığı Bulunan Ivan Sezar takımda ayrı düz koşu yaparken takım tam kadro idmanda yer aldı.

Bilal Kısa: Devamını Getirmemiz Lazım

Bu sezon 2 gol atan Akhisar Belediyespor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Bilal Kısa “9 haftadır yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kaldım. Bu tabiki beni üzdü, ama şuanda bir sıkıntım yok ve Karabükspor maçı ile sahalara döndüm. Karabük maçı bizim için çok önemliydi, çünkü 6 haftadır kazanamıyorduk ve bunun da farkındaydık. Hem oyun olarak istediğimiz oyunu sahaya yansıttık hem de güzel bir 3 puan aldık. Tabiki bunun devamını getirmemiz lazım, şuanda alt taraftan tamamen kurtulmuş durumdayız, önümüzde de yukarılar ile aramızda çok az bir puan farkı var. İnşallah kalan bu 5 maçta, bu hafta da Kayserispor karşısında başlayarak iyi bir oyun ile istediğimiz noktada bitiririz” dedi.

Wato Kuate: Hedeflerim Büyük

Akhisar Belediyespor’a geliş sürecini ve takımın bulunduğu durumu değerlendiren Wato Kuate şunları kaydetti; “Manchester alt yapısında oynarken ben buradan İbrahima Sonko ile kontağım vardı, arkadaşımdı kendisi. O ilk önce söyledi bana Türkiye’de oynamayı düşünüyorsan Akhisar Belediyespor’a gelebilirsin. Buraya geliş sürecim böyle başladı. Sonra buraya geldim, şehir çok hoşuma gitti, ben Afrika ülkelerinden geldiğim için oraya da biraz benziyordu. Sonra hocamız ile konuştuk, oyuncularla görüştük, ortama baktım, herşeye baktım sonuçta beni mutlu etti ve ilk defa da hayatımda profesyonel olarak imza attım. Ben kişisel olarak hedefleri büyük birisiyim. Hedeflerimi hiçbir zaman küçük tutmadım. Akhisar’da geçen maça kadar, ne yazık ki bir maç kazanamadık Karabük maçına kadar çok zorluk çekmiştik. Ama şimdi o zorluğu atlattık, gücümüzü herkese gösterdik. Artık Avrupa Kupası hedefini düşünebilecek bir takımız. Takımımızda çok kaliteli futbolcular var, inşallah bundan sonra en yukarıda bitirmeye çalışacağız” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız