KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

AkhisarSpor

Akhisarspor Midilli Adasına Gidiyor

Akhisarspor Midilli Adasına Gidiyor

10 Ekim 2014 Saat: 12:59
Akhisarspor Midilli Adasına Gidiyor
Akhisarspor Midilli Adasına Gidiyor
DAYIOĞLU KASABI

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'e 4-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor, milli maç nedeniyle verilen arayı Cumartesi günü Midilli adasında Yunan ekibi AEL Kalloni ile karşılaşacak.

Lig'de oynadığı 5 haftada 3 galibiyet bir beraberlik ve bir yenilgi ile 10 puan toplayan Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına Perşembe günü saat 20.00'de Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapacağı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, antrenman öncesi tüm futbolcuların geçmiş Kurban bayramlarını kutladı.

Ege'nin tek temsilcisi olan Yeşil siyahlı ekip milli maç nedeniyle lig'e verilen arayı 11 Ekim Cumartesi günü Yunan ekibi AEL Kalloni ile Midilli adasında bir hazırlık maçı yapacak.

Antrenman öncesi basına konuşan takım kaptanı Oğuz Dağlaroğlu;"  Bu hafta oynadığımız İstanbul Başakşehirspor karşılaşmasından iyi dersler çıkarmayı düşünüyorum. Ve böyle bir şeyi bir daha tekrarlamayacağımızı düşünüyorum. Sezona iyi başladık ve 5 maçta 10 puan topladık. Önümüzdeki haftalarda çok zorlu haftalar başlayacak ve zorlu müsabakalar oynayacağız, ama bizim takımımızın gücü belli, bunları da başaracağımıza inanıyorum. İyi hazırlanacağız ve oynayacağımız karşılaşmalardan puan veya puanlar çıkararak üst sıralara çıkacağız” dedi.

Akhisar Belediyespor, Midilli Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak  müsabaka için Cuma günü saat 18.00’de Ayvalık'tan gemiyle Midilli Adası'na gidecek. Maç sonrası tekrar deniz yolu ile yurda geri dönecek. Hafifi sakatlığı olan Ahmet Cebe, iyileşerek takımla çalışmalara başlarken, Kenan Özer’in sakatlığı devam ediyor.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız