KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Sağlık

Alerjik Burunlarda Rhinolight Tedavisi

Alerjik Burunlarda Rhinolight Tedavisi

25 Mart 2016 Saat: 15:42
Alerjik Burunlarda Rhinolight Tedavisi
Alerjik Burunlarda Rhinolight Tedavisi
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Alerjik Burunlarda Rhinolight Tedavisi

Haber Merkezi

Allerjik rinit tedavisinde gelinen son nokta olan Rinolight Işık Tedavisi ile ağrısız, kolay ve 6-8 seans uygulanan tedavi ile daha kaliteli bir yaşam hedeflenmektedir.

Özel Akhisar Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) uzmanı Opr. Dr. Gökhan Karadağ, Alerjik Rinit tedavisinde yeni bir boyutu anlattı.

RHİNOLİGHT IŞIK TEDAVİSİ

Son yıllarda başarı ile uygulanmaya başlanan "Rhinolight Işık Tedavisi’nin” alerjik rinit tedavisinde büyük bir heyecan yarattığını söyleyebilirim. Merkezimizde uygulamaya basladığımız Rhinolight Işık Tedavisinin verimi sayesinde hastalarımızın yaşam kalitesinin iki veya üç uygulamadan sonra çok daha iyi bir hale gelebildiğini gözlemliyoruz. Rhinolight yüksek yoğunluklu, belirli oranda ultraviyole A ve B ışınları içeren görünen bir ışık türüdür. Ultraviyole ışığı burnun alerjen madde ile karşılaması sonucu oluşan bağışıklık sistemi yanıtının aşırıya kaçmasını engelleyerek etkisini gösteriyor. Bu tedavi biçiminin klinik olarak test edilmiş ve onaylamış bir tedavi yöntemi olduğunu belirtmek isterim. Rhinolight Işık Tedavisinin etkileri hızlı ve uzun solukludur. Alerjik Rinitli hastaların yakınmalarında yüksek oranda iyileşme sağlar. İyilik dönemleri kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Yakınmaların düzeyine göre tedavi kürlerini yıl içerisinde birkaç kez tekrar etmek gerekebilir. Rhinolight Işık Tedavisi alerjik rinit’in tedavisinde tek başına ya da antihistaminik veya steroid gibi ilaçlar ile kombine edilerek de kullanılabilir. Mevsimsel Rinit'e ( Saman Nezlesi ) haftada 3 kez olmak üzere iki hafta boyunca toplam 6 uygulama, tüm yıl süren alerjik rinit'te ilk hafta 3 ve daha sonraki haftada bir kez olmak üzere toplam 8 uygulama yapmaktayız. Rhinolight Işık Tedavisi sadece tanı konmuş alerjik rinit hastalarında uygulanır. Tek ya da kombine şekilde kullanılan ilaçların (antihistaminik tablet ya da şuruplar, steroid içeren bütün spreyleri gibi) alerjik rinit yakınmalarını kontrol altına alamadığı hastalar, ilaç kullanmanın sakıncalığı olduğu alerjik rinit hastaları (hamilelik, emzirme, aktif spor yapma, karaciğer ya da böbrek yetmezlikleri gibi) başka bir hastalıktan dolayı kullandığı ilaçların anti alerjik ilaçlarla etkileşim gösterebileceği hastalar, uzun süreli ilaç kullanmayı tercih etmeyen hastalar ve uygulamakta olduğu alerji tedavisine destek isteyen hastalar rhinolight tedavisine aday hastalardır.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız