KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Alişan Konserinde Kardeşlik Rüzgarı Esti

Alişan Konserinde Kardeşlik Rüzgarı Esti

14 Ekim 2014 Saat: 16:26
Alişan Konserinde Kardeşlik Rüzgarı Esti
Alişan Konserinde Kardeşlik Rüzgarı Esti
DAYIOĞLU KASABI

FANTEZİ müziğin ünlü isimlerinden Alişan, Hemşeri Dernekleri Festivali çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda konser verdi. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşatan Alişan, sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Alişan, konserde birlik, beraberlik ve kardeşliğe değindi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle bu yıl 3. kez düzenlenen Hemşeri Dernekleri Festivali’nde ünlü sanatçı Alişan konser verdi. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Hemşeri Dernekleri Platformu Dönem Sözcüsü Mustafa Uyumaz, Manisa’da faaliyetlerini yürüten hemşeri derneklerinin temsilcileri ve çok sayıda Manisalı katıldı. Konserde ‘Var ya’, ‘Ah Le Yar Yar’, ‘Olay Bitmiştir’ ve diğer şarkılarını söyleyen ünlü sanatçı Alişan, hayranlarıyla birlikte ‘Leylim Ley’, ‘Entarisi Dım Dım Yar’ gibi Türk Müziğinde yer edinmiş türküleri de seslendirdi. Ünlü sanatçı Alişan yaklaşık bir saat sahnede kalarak Manisalıları türkülerle coştururken, halk oyunları ekibiyle de sahnede halay çekti. Manisalılara seslenen Sanatçı Alişan, festivalin çok güzel bir ismi olduğunu dile getirerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Alişan, “Kimimiz Manisalı, kimimiz İzmirli, kimimiz Bingöllü hiç fark etmez. Hepimiz hemşeriyiz. Çünkü hepimiz Türkiye’yiz, Türkiyeliyiz. Allah birliğimizi bozmasın” dedi.

Mesir Macunu ve Çiçek takdim edildi

Konserin sonunda sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına sanatçıya Manisa’nın simgelerinden mesir macunu ve çiçek takdim etti. Genel Sekreter Halil Memiş ayrıca sanatçıya sahne performansı nedeniyle teşekkür etti. Memiş, “Bu kültürel etkinlikle bu topraklarda bin yıllık kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin doğurduğu bir sonuç olan kültürü yaşıyoruz. Ben Allah’tan bu ülkede bu topraklarda yaşayan ve Türkiye Cumhuriyeti’ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkesin mutlu, huzurlu ve kardeşçe yaşamasını diliyorum” diye konuştu.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız