KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Magazin

Alışveriş Festivalinde Nostalji Modası

Alışveriş Festivalinde Nostalji Modası

31 Ocak 2015 Saat: 14:57
Alışveriş Festivalinde Nostalji Modası
Alışveriş Festivalinde Nostalji Modası
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Alışveriş Festivali kapsamında Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi Giyim ve Üretim Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin hazırladığı Nostalji Moda Sergisi açıldı. Yaklaşık 200 öğrencinin eğitim gördüğü Giyim ve Üretim Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin tek hedefi Moda Müzesi açmak. İlk adımı Alışveriş festivalinde atan öğrenciler yaklaşık 25 nostaljik Akhisar ve civarında kullanılmış eserleri ikinci nakliye caddesi etkinlik alanında sergiledi. Serginin iki gün açık kalacağı bildirildi.
Konu hakkında açıklama yapan Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdürü Nazan Bahar; “öncelikle bizlere böyle bir imkan sağladıkları için Akhisar Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Giyim ve Üretim Teknolojileri Bölümümüzde yaklaşık 200 civarında öğrencimiz okumaktadır. Bizler bu konu ile ilgili kıyafetlerimiz ile ilgili Akhisar’ımızı tanıtmak istiyoruz. Okulumuza da gelecek yıllarımızda yıllarca sürecek olan bu anlamda Zeynep Gülin Öngör Moda Müzesi açmayı hedefliyoruz ve planlıyoruz. Akhisar Belediyesi’ne küçük de olsa bu anlamda destek olduğu için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Eskiden esintiler sunmak istediklerine vurgu yapan Giyim ve Üretim Teknolojileri Öğretmeni Medina Gürmen “kıyafetlerimiz nostaljik kıyafetler olup, hafif modernize edilerek es nakışları eski süslemeleri kullandık. Kimisi ise tamamen eski kıyafetlerdir, hiçbir değişiklik yapmadan direk aldık ve sergiledik. Eskiden esintiler sunmak istedik” dedi.
Serginin açılış kurdelesini ise; Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu, Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Nazan Bahar, Teknik Müdür Yardımcısı Sevgi Candan Yetiş, Giyim ve Üretim Teknoloji Bölümü öğretmenleri Medina Gürmen ve Kadriye Karaman ile öğrenciler yaptı.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi











 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız