KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Eğitim

‘Anasınıfımız’ Kapatılmasın!

‘Anasınıfımız’ Kapatılmasın!

2 Haziran 2015 Saat: 16:32
‘Anasınıfımız’ Kapatılmasın!
‘Anasınıfımız’ Kapatılmasın!
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Çağlak Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan Anasınıfı öğrencileri ve velileri okullarının kapatılacağı söylentilerine karşı Akhisar Öğretmenevi önünde basın açıklaması yaptı.

Anasınıfının kapatılacağını ve aynı okul içerisinde kendilerine yer gösterilmeyeceğini öğrenen Anasınıfı öğrencilerinin velileri, binanın kapatılması durumunda kendilerine Çağlak Anadolu Lisesi’nde başka bir bina gösterilmesini istiyor. Öğrenci velileri adına basın açıklamasını okuyan Gülay Çetiner konuşmasında şunları kaydetti: “ Eğitim sistemindeki 4+4+4 modelinin alelacele uygulanmasına bağlı fiziki altyapı yetersizlikleri nedeniyle ilçemiz içindeki okul dönüşümleri sağlanırken Çağlak Anadolu Lisesi’nin bulunduğu yerden taşınacağı söylenmektedir. Eski Akhisar Lisesi yeni Çağlak Anadolu Lisesinin mevcut yerinin ortaokul olarak yapılandırılması düşünülürken binanın yenilenmesi amacıyla Anasınıfının da bulunduğu binanın yıkılacağını öğrendik. Anasınıfları, kreşler anaokulları okul öncesi eğitim yerleri olarak çocuklarımızın gelişimine ve okula hazırlık sürecine önemli katkılar sunmaktadır. Biz veliler; anne, baba, büyükanne, büyükbaba, ebeveynler olarak çocuklarımızın, torunlarımızın evlerimize en yakın yerlerde trafik sorunu, ulaşım sorunu, güvenlik sorunu yaşamadan biz çalışan veliler içinde zaman kaybına neden olmadan kolayca getirip götüreceğimiz uzaklıkta, mahallemizde olacak şekilde eğitimlerini almalarını istiyoruz”.

Basın açıklaması yapan öğrenci ve velileri anasınıfının kapatılmamasını istediklerini ve anasınıfının binasının yenileninceye kadar Çağlak Anadolu Lisesinin bulunduğu aynı bahçedeki bina içinde uygun bir alana taşınması çözüm önerisinde bulundular. Basın açıklamasının ardından grup bu konu hakkındaki isteklerini Milli Eğitim Müdürlüğüne verilmek üzere dilekçelere dökerek imza topladı. Öğrenci velilerinin Öğretmenevi önünde gerçekleştirdiği basın açıklamasına, CHP ilçe başkanı, kadın kolları. Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ve duyarlı vatandaşlar destek verdi.

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız