KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Spor

Arena Yine Yalan Oldu, Taraftar Yeni Sezonda Manisa'da

Arena Yine Yalan Oldu, Taraftar Yeni Sezonda Manisa'da

2 Mayıs 2015 Saat: 10:58
Arena Yine Yalan Oldu, Taraftar Yeni Sezonda Manisa'da
Arena Yine Yalan Oldu, Taraftar Yeni Sezonda Manisa'da
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Akhisar Belediyespor’un yeni stadı Akhisar Arena ilgili yapım çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ancak stadım tam anlamıyla yeni sezona yetişmesinin mümkün görünmediğini belirtti.

YENİ SEZONA BİRAZ ZOR YETİŞİR

Stadın yeni sezona yetişmesinin çok zor bulduğunu kaydeden Duman, “Firmayla ilgili bazı sıkıntılar vardı. Genel müdürlükle ilgili bizim de belediyeyle bazı görüşmelerimiz sonrasında hızlı bir sürece girildi. O stadı çok beğendim gerçekten. Projesi de çok hoşuma gitti. Yalnız Akhisar Arena Stadyumu önümüzdeki sezona biraz zor yetişir diye tahmin ediyorum. Önümüzdeki sezon da Akhisar burada oynayacak gibi. Ama bu sefer daha güzel zeminde bir futbol oynayacak inşallah” dedi.

19 MAYIS STADYUMU’NUN ZEMİNİ SEZONA YETİŞECEK

Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nun 2015-2016 sezonuna pırıl pırıl bir zeminle gireceğinin altını çizen Dr. Savaş Duman, “Stadın mülk sahibi biziz ama bakım onarım Manisaspor’a ait. 1998 yılında drenajıyla birlikte değişime uğramış o günden bu yana birçok müsabakaya ev sahipliği yapmış, Akhisar’ı ağırlamış bir stat. En son Altınordu’da burada oynadı. Genel müdürlüğümüzden gelen talimatlarla da birlikte önümüzdeki sezonun bitimiyle birlikte drenajıyla birlikte yeni bir sahaya Manisaspor’u kavuşturacağız. Yaklaşık 800 bin TL-1 Milyon TL arası bir rakama mal olacak. Ayrıca Spil ve Gediz Kale arkalarını kapatma konusunu da işin içine dahil etme gibi bir uğraşımız var. Hepsini birden dahil etmek istiyoruz. Genel müdürlüğümüz bu konuda çok olumlu. Manisaspor Başkanımızla da görüşmelerini yapmış. Bununla ilgili bir yazımızı da daha önceden yazmıştık. Zeminle ilgili her defasında futbol yorumcuları tarafından bakanlığımızı ve genel müdürlüğümüzü yıpratıcı bazı haberler çıkıyordu. Hem bunları da giderelim istedik. Bakım ve onarımı biliyorsunuz Manisaspor mali sıkıntıda olduğu için yapılamıyor. Biz mülk sahibi olarak bunu gerçekleştireceğiz” diye konuştu. (Kaynak: Manisahaberleri.com)

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız