KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Kültür/Sanat

ASDER’den Tanıtım Gecesi

ASDER’den Tanıtım Gecesi

30 Kasım 2013 Saat: 20:57
ASDER’den Tanıtım Gecesi
ASDER’den Tanıtım Gecesi
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar’da 2009 yılında kurulan ASDER Derneğince Necdi Şentürk parkında tanıtım Kokteyli düzenlendi. Düzenlenen tanıtım kokteylinin sunuculuğunu Uğurcan Zambak ile Gülce Göçmüş gerçekleştirdi.

Uğurcan Zambak kısa bir konuşma yaparak “Sevgili Sanat Severler  bugün bizler ile burada olduğunuz için hepinize hoş geldiniz der,bu gecede bizlere verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ederiz” dedi. Daha Sonra söz alan ASDER Dernek Başkanı Hülya Arıcı Çap bir konuşma yaptı. Dernek Başkanı Hülya Arıcı Çap konuşmasında şöyle dedi, “Sayın protokol, kıymetli misafirler, sevgili sanat dostları, Bizleri yalnız bırakmayıp bu güzel ortamı bizlerle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Bu gecenin hazırlanması için bizlere sponsorluk yapan şehir gazinoları sahibi Sayın Erkin Güney beyefendi ve eşi Pınar Güney hanımefendiye sanata ve sanatçıya vermiş oldukları önemden dolayı takdir ediyor ve kutluyorum. Yıllar önce bir hocam şöyle demişti ‘’Bir kenti anlamak istiyorsanız ve o kentte var olmak istiyorsanız bir sanat öğrenmelisiniz. Çünkü o zaman o kentle özleşebilir ve o kenti algılayabilirsiniz.’’ O zamandan beri bir kentin nabzını tutan insanların o kentin sanatçıları olduğuna inanıyorum.

Bir sanatı icra etmek için o sanatın içinde yorulmak gerekir. Bizler de bir nebze olsun kentimize destek vermek ve canlı tutmak için tün insanlara karşılıksız ve tarafsız olarak bunu sunmaya ve öğretmeye çalışıyoruz. Bu çaba da bize yardımcı olan desteklerini esirgemeyen Akhisar Belediyesi’ne de buradan teşekkür etmek istiyorum. Buraya gelen tüm konuklarımız için bu gecenin güzel geçmesini canı gönülden diliyor ve  bir hatamız olursa şimdiden af ola diyorum hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi. Konuşmaya müteakip Dernek Başkanı Hülya Arıcı Çap Gazino sahibi olan Erkin Güney’in eşi Pınar Güney’e desteklerinden dolayı plaket verdi. Gecede Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği  olan 9 solist birbirinden güzel parçalar ile misafirleri coşturdu. Gecede TSM Korosu şefi  ve müzik öğretmeni olan Rengül Yazgan Altay’da gecede söylediği parçalar ile dinleyicileri coşturdu. Gecede ASDER  yönetim kurulu geceye özel pasta kesimi de gerçekleştirdi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız