KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka DönerŞentürk Gayrimenkul

Güncel

ATD Akhisar Gücü İftarda Buluştu

ATD Akhisar Gücü İftarda Buluştu

5 Temmuz 2015 Saat: 18:02
ATD Akhisar Gücü İftarda Buluştu
ATD Akhisar Gücü İftarda Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

Şen Kardeşler Kasabi - Akhisar

Akhisarspor Taraftarlar Derneği, Akhisar Gücü Veteranlar futbol takım başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte Futbol takım oyuncularından Murat Şırnak'ın Atatürk Mahallesi Gölet alanı mevkisindeki yazlık bahçesinde iftar yemeği düzenledi.

Yeşil Akhisar Yemek Fabrikası sahibi aynı zamanda Akhisar Gücü Veteranlar Futbolcusu Erhan Yılmaz'ın hazırladığı iftar yemeğine Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ve Eşleri Akhisar Gücü Futbol takım oyuncuları ve Akhisar yerel basın mensupları katıldı.

İftar yemeğinde Akhisarspor Taraftarları Derneği yönetim kurulu üyesi ve Bayburtlular Dernek başkanı Aydan Akkuş'un yemek duasından sonra konuşan Akhisarspor Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyesi Deniz Aktaş, bir açıklama yaptı. Deniz Aktaş;” Saygıdeğer Basın Mensupları; Şehirde ve şehir dışında yaşayan Akhisarlının gören gözü, işiten kulağı olan sizler davetimizi kırmayıp geldiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı Ramazan ayında kardeş dernek olan Akhisar Balkan Göçmenleri derneği başkanı Tunay Gül ve Karabulutspor Başkanı Hakan Çalışkan’a iftarımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bilindiği üzere; Ramazan ayı, birlik ve beraberliğe bizleri davet eden, dayanışmayı ve paylaşmayı sağlayan, komşuluk vecibelerini en güzel şekilde öne çıkaran bir aydır. Fakirin, fukaranın, yetimlerin, öksüzlerin, yaşlıların, kimsesizlerin elinden tutulacağı bir aydır. Baştanbaşa manevi duygularımızı öne çıkaran bir aydır. Akhisarspor Taraftarları ve Akhisargücü Masterler Futbol Takımı üyeleri ve ailesi olarak bir araya geldiğimiz bu iftar yemeğinde sizler vasıtasıyla Akhisarlıların ve Türkiye Cumhuriyetine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkesin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun diyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları, okuduğumuz Kur’an-ı, yapacağımız hayır ve hasenatı kabul eylesin. Cenabı Allah milletimizi ve memleketimizi muhafaza etsin, kardeşliğimizi ve güzelliği devam ettirsin. Ayrıca bu vesileyle; son günlerde sosyal medyada ve ulusal medyada Doğu Türkistan ile ilgili haberler çıkmaktadır.Bu konuda şunu ifade etmek isteriz ki Doğu Türkistan, yer altı ve yer üstü zenginlikleri nedeniyle 1949 yılında işgal edilmiştir. Bu tarihten günümüze dek Çin’in fiili işgali altındadır. Çin yönetimi, bölgedeki nüfus dengesini bozmuş, Uygur Türkleri neredeyse azınlık durumuna getirilmiştir. Yıllardan beridir, insan haklarının ihlali bu topraklarda gerçekleştirilmektedir. Doğu Türkistan’daki Uygurlu soydaşlarımıza yönelik Çin zulmü her geçen gün artarak devam etmektedir. Doğu Türkistan'daki Müslümanlar, zalim Çin yönetiminin acımasız işkencelerine, uyguladığı asimilasyon politikalarına ve sudan bahaneler üreterek yaptığı katliamlara rağmen, inancını korumak için mücadele etmekte, yetiştirdiği âlimleriyle zalim uygulamalara karşı kendilerini korumaya çalışmaktadırlar. Yaşananlar karşısında bir nevi 3 maymunu oynayan devletlere karşılık ülkemizi yöneten siyasilerin bu konuda gerekli çalışmaları yapmalarını dünyanın dikkatini bu noktaya çekmesini Doğu Türkistan’da yaşanan olayların son bulması için somut adım atılmasını yaşananlara tepkisiz, takipsiz kalmamaları çağrısını yapıyoruz. Saygıdeğer Basın Mensupları, Akhisarspor Taraftarları ve Akhisar Gücü Masterler Futbol Takımı ailesi olarak, Ramazan ayının İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve bereket getirerek, hayırlara vesile olmasını dileriz" dedi.

 

Akhisar Haber - Köroğlu Giyim

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız